Pirátka Gregorová objevila další „ruskou špínu“. Kolem olympiády

02.08.2024 21:06 | Monitoring

K upozornění zahraničního zpravodaje České televize Jakuba Szántó, že za vzedmutím vln kontroverzí kolem pařížských olympijských her dle něj prý stojí „rozeštvávání západní společnosti“ od „ruských trollích farem“, se připojila též europoslankyně Markéta Gregorová. Pirátka, která v týdnu nazvala kolegu Ondřeje Dostála jako proruskou špínu, tvrdí, že hádka o intersex osobách ve sportu je sponzorovaná Ruskem.

Pirátka Gregorová objevila další „ruskou špínu“. Kolem olympiády
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Markéta Gregorová (Piráti) v pořadu Partie.

Souboj italské sportovkyně Angely Cariniové s alžírskou boxerkou Imán Chalífovou, jež se na olympiádu dostala v ženské kategorii i přes předchozí diskvalifikaci od mezinárodní boxerské asociace, kterou obdržela, když neprošla testy ukazujícími, že má vyšší než povolenou hladinu testosteronu. Test na určení pohlaví rovněž poukázal na přítomnost chromozomů XY v jejím těle, které jsou typické pro muže, a je stále horkým tématem.

Osobnosti sportovního světa, ale i politici v uplynulých hodinách často souboj komentují se zastáním se Italky Cariniové. Ta ze souboje odstoupila po prvním inkasovaném úderu, kdy dle svých slov, na něž poukázal britský server The Daily Mail, vyhodnotila, že bude lepší nepokračovat, „aby si zachránila život“.

„Myslím si, že sportovci, kteří mají mužské genetické vlastnosti, by neměli být připuštěni k ženským soutěžím. Ne proto, že bychom chtěli někoho diskriminovat, ale proto, abychom chránili právo sportovkyň na to, aby mohly soutěžit za stejných podmínek,“ zastala se dle deníku The Telegraph Cariniové po zápasu například italská premiérka Giorgia Meloniová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kotas

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

PROBOHA, KDO TOHLE VOLÍ, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusenikolkamor , 03.08.2024 10:38:55
Tahle pološílená ženština od Pirátů to má v hlavě naprosto vymetené. Kdo tohle volí? Asi stejní probruselští trollové, jako je ona. Podle ní jsou Azováci HRDINOVÉ. Takže i uznaný válečný zločinec, který má rukou krev desítek tisíc zavražděných Stephan Bandera je také hrdina. Ta ženská absolutně ani netuší, jaká zvěrstva prováděl pluk Azov nejdříve v Oděse, kde upálili 50 nevinných v Domě odborů a pak od roku 2014 jakou genocidu prováděli na Donbasu civilnímu obyvatelstvu. Stačí si prohlédnou stovky videí a obrázků z jejich "hrdinských činů" na You Tube, tuhne vám při tom krev v těle. Té pomatené europoslankyni vůbec nevadí, že tito její hrdinové vyznávají Hitlera a nacismus, používají nacistické symboly, pořádají pochody s pochdněmi, hajlují a DNES TUTO SVOU ZVRÁCENOU PROPAGANDU rozšiřují po evropských městech? A ten její kámoš Lipavský tuhle propagandu schvaluje a podporuje. K Jakubovi Szánto, který reprezentuje výkvět ČT A JEJICH ZVRÁCENÉ NÁZORY NEMÁ CENU SE ANI VYJADŘOVAT, TO JE TOTÁLNÍ ŽUMPA.

|  13 |  0

Další články z rubriky

Tam něco nehraje. Ukrajinec se vrátil na začátek, na Majdan

8:24 Tam něco nehraje. Ukrajinec se vrátil na začátek, na Majdan

Ukrajinský politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě, věnující se novým důkazům a v…