Robert Fico na dovolené v Chorvatsku. Ani tam nemá klid

13.07.2024 17:47 | Monitoring

Slovenský premiér Robert Fico (Směr-SD) se zotavuje na dovolené v Chorvatsku, a to spolu s přítelkyní Katarínou Szalayovou. Zachytil jej Denník N, fotografii sdílel na sociálních sítích například Poslední skaut.

Robert Fico na dovolené v Chorvatsku. Ani tam nemá klid
Foto: X
Popisek: Slovenský premiér Robert Fico poprvé od atentátu veřejně promluvil

Fico, na kterého byl 15. května letošního roku spáchán atentát a následně se zotavoval ze střelných poranění, byl zachycen v kraťasech v jednom z obchodů ve Střední Dalmácii. Spolu s ním byla v obchodě ochranka a jeho přítelkyně. Bylo patrné, že slovenský premiér používá při chůzi francouzskou hůl. 

„No a?“ okomentoval tweet poslanec Patrik Nacher (ANO).

„Nenavštívil v mezidobí Lurdy?“ komentoval pak obdivuhodné zdraví další uživatel.

Naposledy se Fico ukázal veřejnosti na videu, které zveřejnil ve čtvrtek a v němž hovořil o hrozbě dalšího atentátu. Hovořil k opozici, která podle něj svým chováním po 5. červenci opětovně nabádá k podobným činům dalších aktivistů. „A že k nim dojde, nepochybuji ani vteřinu,“ podotkl Fico. 

Fico se v minulých dnech již také účastnil jednání vlády či řečnil na Děvíně při oslavách výročí příchodu sv. Cyrila a Metoděje na Slovensko.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Přeji zotavení a noho zdraví a trpělivosti v boji s progresivci. , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepolarbear , 13.07.2024 18:26:06

|  15 |  0

Další články z rubriky

Tam něco nehraje. Ukrajinec se vrátil na začátek, na Majdan

8:24 Tam něco nehraje. Ukrajinec se vrátil na začátek, na Majdan

Ukrajinský politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě, věnující se novým důkazům a v…