Zemanův lékař prozradil bulváru, co prezident pije. A přidal něco o Havlovi s Klausem

17.12.2013 8:11 | Zprávy

Bulvár vyzpovídal fyzioterapeuta Pavla Koláře, který se kromě elitních českých sportovců staral též o všechny prezidenty samostatného státu. Nejvíce dotazů pochopitelně směřovalo na zdravotní stav současné hlavy státu, který je široce propírán zejména po listopadovém úrazu kolene.

Zemanův lékař prozradil bulváru, co prezident pije. A přidal něco o Havlovi s Klausem
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Miloš Zeman v Chomutově

Podle deníku Blesk to byl právě Kolář, kdo dokázal prezidenta „postavit na nohy“ a dokonce jej přiměl i k pravidelné zdravotní jízdě na rotopedu. Sám si hlavu státu jako pacienta pochvaluje. „Má smysl pro humor, což mám rád, a je schopen respektovat požadavky, které na něj klademe,“ říká fyzioterapeut. S prezidentem prý vedl diskusi o jeho životním stylu, ale je pouze na Zemanovi, jak se k doporučením postaví. Totéž prý Kolář dělal i s prezidenty Havlem a Klausem.

Kolář prý nekontroluje ani dodržování doporučených omezení, například týkajících se alkoholu. „Je to dospělý člověk a sám musí vědět, co mu škodí,“ říká. Na průběh léčby má podle něj velký vliv i psychika, se kterou ale prezident Zeman nemá problém. To se týká zejména jeho onemocnění nervů, protože koleno se mu hojí nadstandardně dobře.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Šárka Jelínková byl položen dotaz

Jak dlouho mají uprchlíci z Ukrajiny nárok na dávky?

Pomáhat je lidské, na druhou stranu, měli by podle vás mít nárok na dávky třeba i ti, co už jsou tu třeba rok? Za tu dobu se už přeci dá najít nějaká práce, hlavně když je jí podle všeho u nás dost.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zoufalství, ubohost.“ Daniel Vávra k tvrzení, že volby Babišovi vyhrál Putin

18:18 „Zoufalství, ubohost.“ Daniel Vávra k tvrzení, že volby Babišovi vyhrál Putin

Daniel Vávra, herní vývojář a spoluzakladatel Společnosti pro obranu svobody projevu, se pro Parlame…