Jiří Vyvadil: Fašista, nebo vítač? Tak snad raději ten fašista

21.02.2018 17:03 | Zprávy

Předznamenávám, že jsem nevolil SPD Tomia Okamuru a že mých jednoznačným favoritem na úřad premiéra je Andrej Babiš. Problém ovšem je, že v ANO se nachází tolik fanatických a zdánlivě humanitně cítících liberálů, že ty bych na místě vykopal.

Jiří Vyvadil: Fašista, nebo vítač? Tak snad raději ten fašista
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Nesnáším nálepkování, když někdo o někom řekne, že je nahnědlý, dostávám tik. Sám jsem velmi tolerantní a jen jednou za pár měsíců velmi střídmo zareaguji, a pokud možno vždy ve věcné smyslu podobně jako to dělá Babiš, že migrace je samozřejmě dnešní i budoucí závažný problém Evropy i světa. To je neutrální vyjádření, já jej i neutrálně formuluji, ale pro fanatické vítače migrantů už tím faktem jsem jistě nahnědlý, případně fašista.

Rudolf Pelikán absolutně nic nedělal jako ministr spravedlnosti, pouze vyštípal korektní a neutrální paní profesorku Válkovou. A potom už jen čas od času, aby zakryl, že nic nedělá lidskoprávně zalkal v televizních debatách.

Nyní prohlásil, že pokud se ANO bude opírat o fašistickou SPD Tomia Okamury, bude rezignovat. Mimochodem ještě před dvěma dny tak nemluvil. Zdá se, že se připravuje na variantu, že bude vykopnut a jeho místo nabídnuto v rámci povolebního vyjednávání. A tak si vytváří alibi.

Totéž činí totálně nemožný Ťok, který je snad nejhorším ministrem dopravy v dějinách samostatného Česka, ale i Stropnický či jiní.

Když nedávno předseda Ústavního soudu Rychetský prohlásil o Okamurovi, že on a jeho strana je neonacistická, tak jsem si položil otázku. To už vymřely Rychetskému všechny právní buňky ? To nechápe, že naše volební právo je rovné a hlas stoupence SPD platí stejně tolik jako hlas ODS. On Ústavu netvořil, tam jsem byl v Lánech já. A rozhodně jsme nerozdělovali zvolené politické strany na demokratické a nedemokratické.

Na rovinu, pokud to tedy záleží na osobním přístupu. Za nedemokratické strany pokládám ty, které dehonestují strany, které se jim nelíbí slovem nedemokratické.

Jsou jimi tedy ODS,TOP 09, KDU-ČSL STAN a někdy též ČSSD.

Nebudu volit Okamuru, podporuji Andreje Babiše na post premiéra, ale Robert Pelikán je nedemokratický vřed v normálním demokratickém hnutí ANO.

Jiří Vyvadil
zakladatel skupiny Babiš premiérem, Zeman prezidentem

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Joukl: Nikdy více koalice!

12:26 Zdeněk Joukl: Nikdy více koalice!

Když staří Řekové vytvářeli demokracii, tak žádné politické strany nebyly, a nebyly tím pádem ani žá…