Miroslav Josef Bezecný: Už nejsme s vámi, už jste nám známí...

17.09.2022 20:17 | Komentář

Fialová pětka udělala ze spousty lidí tzv. "jednodeňáky". Žijí od výplatě k výplatě a od důchodu k důchodu. Lukrativní dovolené? Přepychové věci? O tom si mohou nechat akorát tak zdát!? A nebo se na to podívat v televizi u "slavných celebrit". Pokud tedy ještě nemají odpojenou elektřinu.

Miroslav Josef Bezecný: Už nejsme s vámi, už jste nám známí...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prázdná peněženka, ilustrační foto

Pro někoho je již dnes problémem i si koupit nový kabát na zimu. Ale "řešení" tu je. Banky stále nabízí "výhodné" půjčky. Že je lidé nebudou mít z čeho splatit? To je jejich věc, exekutoři pracují spolehlivě. Zdražuje se, zdražuje se, zdražuje se... Do nekonečna. O sto o dvě stě procent. A stále prý ještě není konec. Statistiky ale říkají, že je inflace sedmnáct procent. "Prase aby se v tom vyznalo."

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

Vláda prý dělá, co může. Asi toho opravdu víc nezmůže. Ale naše vláda již má řešení - zasedají, jednají, plánují, hodnotí. Teď tedy jednání přerušili. Není to zase tak špatný nápad. Ale mohli by ho přerušit "na věčné časy a nikdy jinak". Domnívám se, že by se na ně lidé ani nezlobili. Asi by po nich ani "pes neštěkl". Slyšel jsem také informaci (nevím, co je na tom pravdy), že má naše vláda zakázaný vstup do Turecka. Turci se prý bojí, aby jim tam naše vláda nezavlekla "turecké hospodářství".

Kdo má odlišný názor, než fialová pětka, je terorista, proruský troll, ruský šváb. Povinností loajálního občana je nepřítele odhalovat. Systém donášení je dobře nastavený. Jak praví klasik: "Udávat se nemá, ale informovat se musí." Jen při změně "názvosloví" naši zfialovělí jaksi zapomněli na to, že švábi (nebo švábové) říkali naši dědové Němcům. Má to snad znamenat, že proti hladovění a mrznutí lidí jsou domestikovaní Němci?

Lidé se musí přesvědčovat, že cesta fialové pětky je správná, i za cenu někdy nepopulárních opatření - zmalovat je pendreky do fialova!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …