ČSSD: ODS si cvičí svoje komanda

03.05.2010 12:32 | Zprávy

Modré týmy ničí předvolební pokojná setkání ČSSD

ČSSD: ODS si cvičí svoje komanda

ODS sama jasně prokázala, za jakým účelem si vytvořila skupinu svých „sympatizantů" Modrý tým. Jak se v ukázalo na mítincích ČSSD v Pardubicích 27. dubna 2010 či ve Zlíně 30. dubna 2010, jejich úkolem je hlavně ničit předvolební pokojná setkání ČSSD s občany a vyvolávat na nich konflikty s policií a příznivci ČSSD. Jak ukazují přiložené obrázky a videa z oficiálních stránek Modrého týmu, ODS na takové akce poskytuje svým příznivcům i adekvátní bojový výcvik. StartStop

ČSSD ve své kampani vždy vedla seriózní programovou diskusi a pokojnou kontaktní kampaň, jejíž podstatou je dialog s voliči a zábavná odpoledne pro celou rodinu. Úspěšnost a správnost tohoto konceptu potvrzují tisíce návštěvníků našich mítinků. Uvědomuje si to i ODS, která zcela rezignovala na vlastní programovou kampaň a nyní se pouze orientuje na destrukci kampaně ČSSD.

Skupinky příslušníků Modrého týmu s bojovým výcvikem srovnatelným s obávanými komandy ČEZ útočí na pokojná setkání ČSSD s občany s jediným cílem, znemožnit sociální demokracii Ústavou dané právo shromažďovací a vyvolávat konflikty s policií. Tato praxe až nápadně připomíná praktiky nacistické NSDAP, na jejíž neblaze proslulé zločinné vůdce představitelé ODS ostatně i opakovaně odkazovali.

Opět tedy vyzýváme ODS, aby přestala s touto nenávistnou kampaní a přestala útočit na mítinky ČSSD. Tyto a podobné praktiky by v demokratické společnosti již neměly mít místo.

ČSSD

Dále čtěte:
Lidé v červených tričkách přišli na mítink ČSSD, dávají palce dolů
Mladí socialisté vyrukovali na Modrý tým s babičkou v oranžové šále

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Kdyby nebylo STAN, tak dnes Piráti ve vládě nejsou

18:05 Seďa (SOCDEM): Kdyby nebylo STAN, tak dnes Piráti ve vládě nejsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nedodržení koaliční smlouvy premiérem Fialou