„Fiala Drahota“ se má na co těšit. Okamura slibuje „střelbu“

11.08.2024 10:56 | Rozhovor

„Těch překvapení jsme připravili daleko více. Hlavní ‚střelba‘ teprve přijde. Petr Drahota, promiňte Fiala, se má na co těšit,“ vzkazuje předseda SPD Tomio Okamura poté, co první ochutnávka předvolební kampaně přiměla Jiřího Pospíšila usednout k psaní trestního oznámení.

„Fiala Drahota“ se má na co těšit. Okamura slibuje „střelbu“
Foto: Screen: YT
Popisek: Tomio Okamura na akci s názvem Čas na změnu na Václavském náměstí.

V týdnu proběhla médii zpráva, že se bude opět zdražovat plyn, jelikož vláda koupila za 8 miliard korun plynovody, kterými ale nic neteče, musí se ale platit za údržbu. Měla by za toto drahé rozhodnutí být volána k zodpovědnosti?

Musíme za každou cenu ukončit tyhle vládní politické zločince, kteří nás neustále okrádají ve prospěch cizích zájmů. Fialova pětikoalice v zastoupení ministra průmyslu Síkely (STAN) koupila plynovody, ale nemá pro ně tranzitní zákazníky, jelikož zároveň odmítli plyn z Ruska. Výsledkem má být další zdražení plynu pro naše občany a firmy.

Pojďme ukončit tuhle protičeskou asociální vládu! Přijďte 20. až 21.září ke krajským volbám a podpořte SPD! Pojďme spojit Česko proti drahotě!

Místo toho se orgány činné v trestním řízení musí zabývat vaším hnutím, neboť bývalý europoslanec a náměstek pražského primátora Jiří Pospíšil z TOP 09 podal na SPD trestní oznámení kvůli kampani s africkým „chirurgem“. A když trestní oznámení, tak tedy v duchu trestního práva: Cítíte se vinen?

Je to zoufalý a trapný výkřik neúspěšného politika, kterého už nechtěla ani jeho vlastní strana. Je vidět, jak neomarxisté, liberálové a globalisté umí jen zastrašovat, cenzurovat a potlačovat pravdu. My se ale zastrašit nedáme! Navíc ne panem Pospíšilem, který je spojovaný s korupční kauzou Dozimetr.

Každou chvíli je v západní Evropě někdo pobodán či znásilněn nějakým imigrantem afrického či muslimského původu. Například v Británii Axel Rudakubana pocházející ze Rwandy pobodal a zavraždil tři děti. Zodpovědnost za oběti násilí ze strany imigrantů mají právě ti politici, kteří multikulturalismus a masovou imigraci podporují.

Nejnovější statistika Spolkového kriminálního úřadu šokuje počtem trestných činů, které v Německu páchají Tunisané a Maročané. Policie hovoří o explozi brutálního násilí a krádeží ze strany Severoafričanů. Pokud jde o Tunisany, ti kralují sexuálním trestným činům. Kriminalita v této oblasti se u Tunisanů zvýšila o 165 %, v případě Maročanů o 65 %.

V trestných činech vražd a zabití jsou na prvním místě Maročané, kde se jejich kriminalita zvýšila o neuvěřitelných 288 %, píše Bild s odvoláním na policejní statistiky. U násilných trestných činů (ublížení na zdraví s následkem smrti, vyděračských únosů) došlo u Tunisanů k nárůstu o 110 % a u Maročanů o 67 %.

Přesto, proč jste zvolili takovou radikální formu kampaně?

Na to, jaké radikální hrozby nás kvůli schválení tzv. migračního paktu Fialovou vládou ohrožují, je radikální ještě málo. Kampaň je jediná správná cesta, jak celé společnosti otevřít oči. Rozhodli jsme se program SPD představit veřejnosti touto netradiční formou tzv. alegorií. Chceme zvednout vlnu odporu proti nezodpovědnosti vládní koalice a naši zemi zachránit. SPD svou kampaní reaguje na katastrofální vývoj situace v České republice, který zapříčinila nezodpovědnost vlády Petra Fialy.

Pane předsedo, jaká katastrofa?

Pane redaktore, máme nebývalou drahotu, vláda nás žene do války, sociální situace lidí je špatná, ekonomika neroste, hrozí, že k nám přerozdělí desítky tisíc imigrantů z Afriky, zhoršuje se kvalita potravin, nejsou léky, zhoršila se dostupnost zdravotní péče. Aktuálně stavebnictví i průmysl zaznamenávají pokles. A ministr pro místní rozvoj Bartoš z Pirátů chce snad zpackanou digitalizací stavebního řízení stavebnictví úplně dorazit. Hrozí až miliardové škody. V digitalizaci občanských průkazů mají také chyby a citlivé údaje občanů chodí do zahraničí. Ivan Bartoš by měl okamžitě rezignovat.

S poklesem stavebnictví souvisí i to, že Češi šetří na své bydlení nejdéle v Evropě. Vláda ničí životy občanů všude, kde může. Místo aby podporovala naše občany, tak podporují Ukrajince. Drahé vlastní bydlení přispívá k tomu, že Češi začali více vyhledávat život v nájmu. Zatímco dříve v pronajatém bytě žila asi pětina populace, nyní je to již takřka čtvrtina. Aktuálně se kvůli problémům s digitalizací stavebníci a projektanti obávají, aby ve druhé polovině roku stavebnictví zcela nezamrzlo. Nejnovější šetření Českého statistického úřadu ukázalo, že za první pololetí zahájili stavebníci výstavbu 17.230 bytů, což je asi o pět procent méně než loni. A to nemluvím o předražených cenách.

Dále, ministerstvo životního prostředí ministra Hladíka z KDU-ČSL prosazuje tvrdší a dražší opatření Green Dealu, než požaduje sama EU! Kvůli Green Dealu, který prosazuje Fialova vláda, se lidem například výrazně prodraží i provoz tepelných čerpadel, až o sto procent. Majitelé tepelných čerpadel, ale i ti, kteří domácnost vytápějí elektrickým kotlem, si letos za proud připlatí víc než ostatní. Za regulovanou složku ceny elektřiny, která se na celkových platbách za proud podílí asi čtyřiceti procenty, zaplatí běžný uživatel s tepelným čerpadlem o více než 10 tisíc korun víc než loni kvůli úhradám za obnovitelné zdroje a kvůli stoupající ceně za distribuci elektřiny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jakub Vosáhlo

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Antisemitismus a radikálové

Zdravím vás, můžete mi ukázat za poslední roky nějaké volby, v nichž neposílili populisté, radikálové a často i politici s antisemitistickými názory? Přemýšlel jste, proč tomu tak je, a jak tomu čelit? Máte dojem, že to třeba u nás tato vláda dělá? Já z ní mám někdy (spíš často) opačný dojem a přijd...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Já Fyjalu vlastně obdivuji., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusenovasova , 11.08.2024 13:21:05
Ničemu nerozumí, vlastně ani zabíjení na Ukrajině, které vykrmuje, lže jako nepříčetný, utrácí peníze státu bez jakýchkoliv zábran, žádné vládní kroky proto nemůže korigovat, zkrátka typický oslík, který hraje jen na výdrž a který se funkce předsedy vlády drží jako exkrement košile. Za ty škody, které tady ON a jeho vláda 5K napáchala, by v dobách fugujícího USA vynesly vládním diletantům jen nepříjemná soudní řízení s tvrdými verdikty. Ale on nic z toho není schopen pochopit ? Je v nějaké agónií ? A pořád mele ty svoje lži !

|  11 |  1

Další články z rubriky

„Její slova jistě nezapomenou.“ Zbořil vidí, co vyplavily povodně

10:31 „Její slova jistě nezapomenou.“ Zbořil vidí, co vyplavily povodně

ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA „Blbečkové“ její slova jistě nezapomenou. Tak komentuje politolog Zdeněk Zboř…