Fiala bezmezně pro EU, to je realita. Okamura burácí. To, co opozice předvedla minulý týden kvůli ČT...

29.05.2021 17:21 | Rozhovor

Jako velké memento pro říjnové volby vnímá Tomio Okamura přístup stran „demobloku“ k volbě členů Rady České televize. Ta prý ukazuje, že těmto stranám ve skutečnosti vůbec nejde o demokracii. Tyto trendy nejspíš ještě posílí nová akvizice poslaneckého klubu TOP 09, Olga Sommerová, která hovoří o tom, že volby jsou nebezpečné.

Fiala bezmezně pro EU, to je realita. Okamura burácí. To, co opozice předvedla minulý týden kvůli ČT...
Foto: Repro ČT
Popisek: Předseda SPD, Tomio Okamura

Tento týden soudy rozhodly ve vašem sporu s časopisem Reflex a webem Hlídací pes. Co na rozsudky říkáte?

Jsem rád, že po devíti letech soud konečně rozhodl a odsoudil Reflex za lži a za sprosté urážky vůči mně. Konečně byl Reflex soudně uznán jako médium, které lže. Soud odsoudil Reflex například za to, že lhali, když napsali, že jsem byl poradcem Jiřího Paroubka nebo že mi zkrachovala cestovka pro plyšáky. Prostě si to Reflex vymyslel, jen aby mě pomluvili. A devět let jsem čekal na rozsudek... Divím se, že za této situace ještě vůbec někdo může Reflex číst a kupovat, když nevíme, v jakém dalším článku na jiná témata ještě obelhávají čtenáře. 

Pokud jde o web Hlídací pes, tak jsem se veřejně ohradil proti tomu, že tento web o mně manipulativně uvedl, že jsem prý v majetkovém přiznání neuvedl prodej podílu v pražské restauraci. Ten bych přitom musel evidovat jen v případě, kdyby částka přesáhla 100 tisíc korun. Já ale podíl prodal za 20 tisíc korun, což jsem prokázal u soudu notářským zápisem. Myslím, že mě tento sluníčkářský web chtěl pouze křivě pomluvit. A soud uznal, že článek na serveru HlídacíPes.org obsahoval chyby a nebyl férový, ale následná moje kritika prý byla přehnaná, když jsem je označil za „velkou mediální žumpu“…

Takže oni manipulují, a já se jim ještě budu muset omlouvat, že moje ohrazení proti jejich článku bylo prý podle soudu příliš důrazné? Udělejte si obrázek sami… Takže se jim asi omluvím tak, že jim řeknu, že tedy nejsou velká mediální žumpa, ale jsou menší mediální žumpa. Samozřejmě se proti rozsudku soudu odvolám, protože tohle nemá logiku, aby se poškozený ještě musel omlouvat za to, že se brání...

Odvolací komise UEFA zamítla odvolání slávistického fotbalisty Ondřeje Kúdely proti desetizápasovému trestu za údajnou rasistickou urážku protihráče Glena Kamary z Glasgow Rangers v březnové odvetě osmifinále Evropské ligy. Kúdela tak definitivně přišel o možnost startu na nadcházejícím mistrovství Evropy… Co na to říkáte?

Za verbální projev a údajný rasismus bez důkazu trest deset zápasů?! To je nehoráznost! Presumpce viny ve sluníčkářském světě. Viděli jsme tolik důkazů asi jako o Vrběticích… Tedy žádné. Absurdní rozhodnutí UEFA připomíná politický proces, kde byl předem bez důkazu odsouzen Ondřej Kúdela. Jaké jsou důkazy? Co presumpce neviny? Navíc je trest zcela neadekvátní. Hráč Glasgow Rangers Kemar Roofe, který svým likvidačním zákrokem brutálně zranil slávistického brankáře Ondřeje Koláře, dostal trest na čtyři zápasy, a Kamara, který po zápase Kúdelu fyzicky napadl, odešel se třízápasovým trestem. A za verbální projev a údajný rasismus bez důkazu trest deset zápasů?! To je nehoráznost!

Takzvaná politická korektnost a multikulturalismus nevyhnutelně povedou k totalitě a rasismu naruby. Odmítáme pozitivní diskriminaci. Věřím, že se semkneme napříč Českou republikou a budeme společně bojovat za udržení svobody a demokracie. Musíme se bránit před sluníčkářskou diktaturou, nebo budeme otroky ve vlastní zemi!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Takový český Biden.“ Markéta Šichtařová ukázala na Drahoše. Ano, také kandiduje

18:21 „Takový český Biden.“ Markéta Šichtařová ukázala na Drahoše. Ano, také kandiduje

INVENTURA MARKÉTY ŠICHTAŘOVÉ Před poslední prezidentskou volbou u nás Václav Klaus rezolutně odmítl …