Od Konečné: Budeme žít v bídě a bojovat o žvanec? STAČILO bramborám za 26,90 Kč

06.06.2024 9:40 | Rozhovor

„Řekněme STAČILO vysokým cenám raných brambor za 26,90 Kč/kg, STAČILO bramborám z Turecka… My bychom měli cestovat do zahraničí za zážitky, ne k nám maso ze Španělska, cibule z Filipín,“ říká „šestka“ na kandidátce STAČILO! Jarmila Dubravská. „Budeme žít v chudobě, vrátíme se do středověku, budeme bojovat o žvanec, světlo a kousek tepla?“ ptá se a vysvětluje, proč je důležité jít k volbám. „Neposlouchejte ty žvanily, kteří tvrdí, že se nic nedá změnit,“ vzkazuje. Zmínila „lživé obvinění Zdeňka Jandejska i hulvátské vyjádření starosty Řeporyjí a poplivání Felixe Slováčka“.

Od Konečné: Budeme žít v bídě a bojovat o žvanec? STAČILO bramborám za 26,90 Kč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mgr. Ing. Jarmila Dubravská, PhD., členka Evropského hospodářského a socialního výboru

„STAČILO nerudností, hlouposti, zášti a závislosti. STAČILO lží,“ říká kandidátka uskupení STAČILO!, vystudovaná zootechnička a právnička Jarmila Dubravská. Ta úzce spolupracuje s jedním z nejvýznamnějších českých potravinářů Zdeňkem Jandejskem, aktuálně vede zpracovatelský podnik, který vyrábí výrobky z masa kupovaného výhradně od českých farmářů a ptá se: „Je vám jedno, že nebudeme mít na jídlo, bydlení, na studia pro děti? Je vám jedno, že budete pracovat do konce života a možná se nedožijete důchodu, protože se hranice bude posouvat? Je vám jedno, že světlý zítřejšek nahradí tmavá budoucnost plná omezení? Budeme žít v chudobě, vrátíme se do středověku, budeme bojovat o žvanec, světlo a kousek tepla?“ ptá se a rovnou odpovídá.

Lživé obvinění zemědělce Jandejska, hulvátské vyjádření starosty Řeporyjí…

„Mně to není jedno, a proto říkám STAČILO! Každý z nás by měl něco dobré zanechat na tomto světě. Nikdy nevíme, kdy nastane naše poslední minuta, proto neodkládejme zásadní rozhodnutí. Chcete být na straně vítězů? Tak ukažme, že máme toho dost, pojďme k volbám! Neposlouchejte ty žvanily, kteří tvrdí, že se nic nedá změnit. Slyšeli jste o povodních? A víte, co je základem každé řeky, každého jezera, každé záplavové vlny? Obyčejná kapka vody, malá, miniaturní… jenomže jsou jich miliony, a tak dokážou roztrhnout hráz, vyplavit města, zničit domy, udělat si cestu,“ vysvětluje a vypočítává:

„Jestli jste spokojeni s vysokými daněmi, se zvýšením DPH (vládnoucí koalice přislíbila v říjnu 2022 ústy pana  premiéra dle programového prohlášení, že nebude zvedat daně ani DPH, protože to není správná politika), jestli jste plně spokojeni se svojí finanční situaci, s tím, že budete odcházet do důchodu v tom lepším případě v 66 letech (když jste padesátník) nebo pak v 68 letech (když vám je dnes 34), a nevadí vám, že politici si přidávají pro sebe a na vás myslí jenom jako na kuře, které se dá škubat, pak jste odsouzen k pětikolce,“ krčí rameny a pokračuje. „Pak fandíte Vondrovi, který nezná ruštinu (přesto, že z ní měl na svém vysvědčení známky), lživě obvinil zemědělce Jandejska, neřeší hulvátské vyjádření starosty Řeporyjí, který nadává všem, kteří se mu znelíbí, nemá žádnou úctu, poplival Felixe Slováčka, kterého nám závidí celý svět, vyhrožoval, …pak taky fandíte Danuši Nerudové, která předvádí svá moudra v diskusích nejen v televizi, ale i na výjezdech za voliči, kteří dávají jasně najevo svůj nesouhlas s kandidátkou na eurokomisařku a europoslankyni a ptají se, jak mohla získat tolik titulů a vést univerzitu… Jestli ale chcete něco změnit a zároveň nechcete, aby propadnul váš hlas, tak vám zůstává jediná relevantní opozice – STAČILO! Proč? Protože je to koalice vyvážená, v jejím seznamu jsou odborníci a zkušení lidé, kteří se nedají ‚opít rohlíkem‘. A přes všechny útoky pod pás na zemědělce a šéfku koalice, jedou dál.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Když , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMivoj , 06.06.2024 10:23:40
nám soudruh Fiala a spol podstrčili komunistu na hrad uděláme mu u nás radost a jdeme volit ,, STAČILO,,

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Fiala výjimečně nelže.“ Petr Drulák boří mýty o Lipavském. Nepříjemně pro ministra i premiéra

4:44 „Fiala výjimečně nelže.“ Petr Drulák boří mýty o Lipavském. Nepříjemně pro ministra i premiéra

„Zvykli si, že jakákoliv lež jim projde.“ To vidí profesor Petr Drulák jako důvod, proč má v mainstr…