Zeman řekl, jak to bude s jeho kandidaturou na Hrad v roce 2018

11.12.2014 15:10 | Zprávy

Svérázné Hovory z Lán, cenzura v České televizi, ale též ekonomická diplomacie byly tématy další „várky“ otázek, které čtenáři ParlamentníchListů.cz položili prezidentu Miloši Zemanovi prostřednictvím jeho profilu. Prezident mimo jiné prozradil, jak je to s jeho rusofilií, a také, že by velmi přivítal větší příliv investic do naší země z USA. Nakonec promluvil i o tom, zda by v roce 2018 chtěl znovu kandidovat na prezidenta.

Zeman řekl, jak to bude s jeho kandidaturou na Hrad v roce 2018
Foto: Daniela Černá
Popisek: Rozloučení s občany Lednice

Jedna ze čtenářek nadepsala svůj dotaz „Jste náš“ a ujistila prezidenta, že mu drží palce. „Jak se vyrovnáváte s neustálými nehoráznými i urážejícími výpady proti Vám,“ zajímalo ji. „Svým názorovým oponentům s červenými kartami nabízím dialog, jak se stalo v Jihomoravském kraji na setkáních s občany,“ ujistil prezident. Že si někteří tento dialog představují jako křik a pískání, je prý obrázkem především o nich samých.

Podobně i další čtenářka prezidenta prosila, aby to vydržel. „Stále platí: nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte,“ povzbudil tazatelku.

Další čtenářka se vrátila k prezidentovým „slavným“ Hovorům z Lán a zajímalo ji, zda by prezident dnes mluvil stejně po tom všem, co se kolem toho strhlo. Prezident odpověděl, že stále trvá na tom, co k věci řekl nedávno na setkání s občany v Boskovicích. „Člověk, který se vyjadřuje o citacích jiných lidí, ale sám neříká vulgarismy, není vulgární. Nic vulgárního jsem v pořadu Hovory z Lán neřekl, jen jsem komentoval citaci, překlad a slova básníka,“ zopakoval.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka, jav

PhDr. Jiří Horák, Ph.D. byl položen dotaz

S kým bysme měli vést válku?

Když se tak připravujeme na válku a chcete posílit rozpočet na obranu, proti komu myslíte, že bude válka vedena? Rusko proti všem? Ač je podle mě Putin šílenec, podle mě vzhledem k tomu, že jaké má problémy na Ukrajině, nemyslím, že by útočil na někoho dalšího, navíc třeba my. Jsme přeci v NATO, a t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

18:31 Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

V roli prezidenta pronesl Donald Trump svůj první projev. Dal jasně najevo, že odteď bude navždy pla…