Děčín: Poplatek ze psů. Blíží se termín splátky

14.08.2022 13:29 | Tisková zpráva

Upozorňujeme na splatnost 2. splátky místního poplatku ze psů za rok 2022, a to nejpozději do 31. srpna 2022. Složenky na poplatek ze psů již byly prostřednictvím České pošty rozeslány. Pokud poplatník složen¬ku z jakéhokoliv důvodu neobdrží, není toto důvodem nezaplacení poplatku ve lhůtě stanovené vyhláškou.

Děčín: Poplatek ze psů. Blíží se termín splátky
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Současně upozorňujeme, že dle obecně závazné vyhlášky č. 3/2019, o místním poplatku ze psů, dojde-li ke změně údajů uvedených v ohlášení k poplatku, je poplatník povinen tuto změnu oznámit odboru ekonomickému magistrátu nejpozději do 30 dnů ode dne, kdy tato skutečnost na-stala. Toto se týká zejména povin¬nosti ohlásit ukončení poplatkové povinnosti z důvodu uhynutí psa, předání psa jinému majiteli atp. Za porušení této povinnosti může správce poplatku uložit pokutu dle daňového řádu.

S případnými dotazy k placení poplatku se občané mohou obracet na odd. správy daní a poplatků odboru ekonomického magistrátu (paní Šárka Vepřovská, tel. č. 412593413, e-mail: sarka.veprovska @mmdecin.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

11:33 Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

Od pondělí 27. května dopravu na velmi frekventované jablonecké křižovatce Palackého – U Přehrady v …