Festival Jičín - město pohádky ukončí od pátku venkovní aktivity

12.09.2024 13:05 | Tisková zpráva

Z důvodu nepříznivé předpovědi počasí a hrozícího silného větru a deště město Jičín, zastoupené starostou města JUDr. Janem Malým, rozhodlo o ukončení venkovních aktivit v rámci festivalu Jičín - město pohádky. Program bude ukončen od pátku 13. 9. 2024.

Festival Jičín - město pohádky ukončí od pátku venkovní aktivity
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Aktivity, které se v rámci festivalu odehrávají ve vnitřních prostorách, tedy v Masarykově divadle, Jezuitské koleji, Biografu Český ráj, Židovské 100 a v K-klubu, zůstávají v platnosti dle programu. O dalším postupu a případném náhradním sobotním programu budeme informovat v průběhu dnešního odpoledne. Sledujte, prosím, sociální sítě festivalu Jičín – město pohádky (ZDE a ZDE).

Upozorňujeme občany, že z důvodu nepříznivé předpovědi počasí od pátku 13. 9. do neděle 16. 9. 2024 platí doporučení omezit z bezpečnostních důvodů pohyb ve venkovních prostorách. Z důvodu hrozícího silného větru nelze vyloučit ani pád na první pohled zdravých stromů. Důrazně žádáme občany, aby zajistili venkovní konstrukce.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ivana Váňová, MBA byl položen dotaz

Pomoc

Nemám nic proti pomoci uprchlíkům, ale proč se od vaší vláda nedostává pomoci i občanům ČR, kteří čím dál více upadají do chudoby a mají problém přežít, i když pracují? Přijde mi, že z nás děláte jen nějaké zrůdy, co nechtějí pomoc uprchlíkům nebo jim ji závidí, ale co když je problém v tom, že spou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Plocha před zimním stadionem projde proměnou k lepšímu

19:45 Plzeň: Plocha před zimním stadionem projde proměnou k lepšímu

Plzeň upraví plochu v Třebízského ulici před svým zimním stadionem. Zbourány budou turnikety, které …