Hradec Králové: Podzimní prázdniny v hradeckém aquacentru s 20 minutami zdarma

18.10.2024 16:48 | Tisková zpráva

Správa nemovitostí Hradec Králové připravuje v aquacentru při příležitosti podzimních prázdnin speciální akci. Od soboty 26. října do neděle 3. listopadu si budou moci návštěvníci ke každému vstupu užít navíc 20 minut pobytu zdarma. Akce bude platit pro všechny návštěvníky, kteří si během podzimních prázdnin zakoupí vstupenku, využijí své čipové hodinky či projdou v plavkách spojovací chodbou z bazénu.

Hradec Králové: Podzimní prázdniny v hradeckém aquacentru s 20 minutami zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

„Snažíme se udělat takový program, který bude bavit dospělé i děti a při kterém si budou moci užít vše, co aquacentrum nabízí,“ říká Pavel Vrbický, náměstek primátorky pro správu městského majetku.

Hradecké aquacentrum přitom nabízí širokou škálu atrakcí, od relaxačních bazénů a vířivek až po tobogán, vodní trysky i dětský bazének s umělou říčkou a vodní skluzavkou. Nyní je možnost strávit v tomto zařízení ještě více času a užít si dokonalý podzimní zážitek včetně návštěvy parních kabin s vonnými esencemi či Sauna & SPA zóny, kde jsou pro návštěvníky k dispozici finská sauna, venkovní atrium, ochlazovací bazének, ledová studna i odpočívárny.

Další informace o akci a o aquacentru a jeho službách jsou k dispozici na webových stránkách ZDE nebo na sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Cheb: Město bude hostit republikový šampionát v atletice

11:33 Cheb: Město bude hostit republikový šampionát v atletice

Mistrovství ČR mužů a žen do 22 let v atletice se na Zlaté dráze v Poohří uskuteční ve dnech 5. a 6.…