Jihlava rozezvučí tribunu a rozloučí se s ní

26.06.2024 7:37 | Tisková zpráva

Dernisáž se na tribuně před Stříbrným domem rozloučí ve středu 26. června od 17 hodin. Připraveno je hudební vystoupení i křest katalogu map. Tribunu firma demontuje a odveze o víkendu.

Jihlava rozezvučí tribunu a rozloučí se s ní
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava se rozloučí s tribunou na dolním Masarykově náměstí. Ve středu 26. června se tam od 17 hodin uskuteční dernisáž, v rámci které Matěj Kolář tribunu rozezvučí a postará se i o hudební vystoupení. 

Tribuna s fasádou připomínající Stříbrný dům sloužila přes měsíc nejen jako místo k setkávání, posedávání a pozorování nově opravené památky, ale byla i místem, kde se konaly zajímavé workshopy.

Součástí středeční dernisáže bude také křest nové publikace Jihlavského architektonického manuálu (JAM). Jde o soubor map se stezkami Jihlavou.

Po dernisáži se zájemci přesunou do Stříbrného domu, kde se uskuteční přednáška vizuálního umělce Tomáše Moravce nejen o jeho dílech, ale i o celém procesu ohledávání veřejného prostoru. Začátek je v 18 hodin.

Vstup na dernisáž je zdarma, vstupenky na přednášku si mohou zájemci zakoupit v Turistickém informačním centru Jihlava nebo online ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: V okrajových částech města se objevily propady půdy po povodni

22:05 Kroměříž: V okrajových částech města se objevily propady půdy po povodni

Kroměřížská radnice se stále zabývá dozvuky nedávných záplav. V okrajových částech města se objevily…