Jihlava rozezvučí tribunu a rozloučí se s ní

26.06.2024 7:37 | Tisková zpráva

Dernisáž se na tribuně před Stříbrným domem rozloučí ve středu 26. června od 17 hodin. Připraveno je hudební vystoupení i křest katalogu map. Tribunu firma demontuje a odveze o víkendu.

Jihlava rozezvučí tribunu a rozloučí se s ní
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava se rozloučí s tribunou na dolním Masarykově náměstí. Ve středu 26. června se tam od 17 hodin uskuteční dernisáž, v rámci které Matěj Kolář tribunu rozezvučí a postará se i o hudební vystoupení. 

Tribuna s fasádou připomínající Stříbrný dům sloužila přes měsíc nejen jako místo k setkávání, posedávání a pozorování nově opravené památky, ale byla i místem, kde se konaly zajímavé workshopy.

Součástí středeční dernisáže bude také křest nové publikace Jihlavského architektonického manuálu (JAM). Jde o soubor map se stezkami Jihlavou.

Po dernisáži se zájemci přesunou do Stříbrného domu, kde se uskuteční přednáška vizuálního umělce Tomáše Moravce nejen o jeho dílech, ale i o celém procesu ohledávání veřejného prostoru. Začátek je v 18 hodin.

Vstup na dernisáž je zdarma, vstupenky na přednášku si mohou zájemci zakoupit v Turistickém informačním centru Jihlava nebo online ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: V okrajových částech města se objevily propady půdy po povodni

22:05 Kroměříž: V okrajových částech města se objevily propady půdy po povodni

Kroměřížská radnice se stále zabývá dozvuky nedávných záplav. V okrajových částech města se objevily…