Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

23.04.2024 7:17 | Tisková zpráva

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s novým maximálně širokým plátnem a projektorem s novou 3D technologií má také nové koberce, taolety a sedačky. Ty po dvaceti letech změnily barvu z modré na vínovou.

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Kino má nově vybavenou pokladnu/kavárnu a filmové předsálí, ve kterém je například malovaná stěna s oblíbenými filmovými hrdiny, výstava dříve používaných filmových promítaček anebo nové LED postery.

"Město se jako majitel objektu na modernizaci kina podílelo svým dílem, práce probíhaly v únoru. Od března je kino opět otevřené. V prostoru za budouvou kina pokračujeme ještě v dalších pracích pod sanovaným svahem, ty ale s provozem kina nijak nekolidují. Kino samotné je hotové, nové a v plném provozu," uvedl náměstek primátorky Miroslav Vaněk.

Aktuální program kina je dostupný ZDE.

Zajímavosti:

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 22256 lidí

  • Ve foyer kina se nachází pokladna s kavárnou, kterou můžete využít nejen pokud čekáte na film. Otevírá každý den hodinu před začátkem odpolední projekce (v 16:00) a zavírá ve 20:00.
  • Do prostor kina nelze vnášet vlastní nápoje a potraviny, kromě hygienických důvodů i proto, aby nové sedačky a koberce vydržely nové - omáčky, hořcice, majonézy, krémy, omastky a další "dobrůtky" se někdy už téměř nedají vyčistit. Jestli chcete sedět na sedačce, ze které nebudete mít na oblečení fleky, nenoste do sálu nic, co je může způsobit.
  • V hledišti nepoužívejte mobilní telefon, můžete nejen rušit okolí, ale pokud se na něj rozhodnete část filmu natáčet, může to skončit jednáním s policií - je to vážné porušení autorského zákona.
  • Nová 3D technologie už nepoužívá dřívější bateriové brýle, které byly trochu velké a těžké, místo toho nabízí jednoduché a lehké pasivní brýle, které si divák může koupit za 30 Kč a pak je používat na všechny budoucí 3D projekce nejen v kině Čas, ale i v ostatních kinech používajících polarizační 3D. Případně si samozřejmě můžete přinést vlastní brýle, pokud už takové máte. Ne všechny filmy a ne všechny projekce jsou ve 3D, a jsou i diváci, kteří 3D z různých důvodů nevyhledávají. Podařený 3D film ale může může být úchvatný zážitek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…