Litoměřice: Rekonstrukce matriky si vyžádá stěhování pracoviště do jiných prostor

01.10.2022 8:35 | Tisková zpráva

Do náhradních prostor se od čtvrtka 6. října až do konce letošního roku přestěhuje matrika litoměřického městského úřadu. Důvodem je plánovaná rekonstrukce stávajících kanceláří.

Litoměřice: Rekonstrukce matriky si vyžádá stěhování pracoviště do jiných prostor
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Po dobu oprav bude matrika umístěná do prostor pracoviště Czech Point v hlavní budově litoměřické radnice vlevo v přízemí. Stěhování si vyžádá dvoudenní uzavření pracoviště matriky, a to ve čtvrtek 6. a v pátek 7. října. Provoz obřadní síně nebude stěhováním ani samotnou rekonstrukcí nijak dotčený.

„Nově zrekonstruované prostory matriky nabídnou žadatelům i pracovníkům potřebné zázemí pro osobní jednání. Změn dozná nynější uspořádání přepážek. Zatímco nyní na matrice slouží jedna, po rekonstrukci budou k dispozici tři. Současně s novým pracovištěm se spustí rezervační a vyvolávací systém, který umožní občanům objednání na konkrétní matriční úkon a současně tak urychlí odbavení a přehlednost klientů,“ informovala vedoucí oddělení správních činností Milena Nováková.

Po zprovoznění aplikace Svatby online to tak bude další služba pro příjemnější, klidnější a efektivnější odbavení klientů matriky. Práce na rekonstrukci pracoviště by měly skončit na konci letošního roku. O přesném termínu bude městský úřad občany včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

11:33 Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

Od pondělí 27. května dopravu na velmi frekventované jablonecké křižovatce Palackého – U Přehrady v …