Mladá Boleslav: Setkávání s obyvateli z Havlíčkovy ulice bude pokračovat

15.02.2013 13:34

Situace v lokalitě v Havlíčkově ulici u domů 885 – 887 by se mohla lepšit, pokud obyvatelé a zástupci města budou spolupracovat, jak si koncem roku slíbili na společném setkání.

Mladá Boleslav: Setkávání s obyvateli z Havlíčkovy ulice bude pokračovat
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tvrdí Martina Brzobohatá z občanského sdružení Jekhetani Luma. Realizátoři projektu budou iniciovat další schůzky. Hlavním tématem v dohledné době bude nadále likvidace hmyzu v místních domech. Všichni doufají, že se podaří zkoordinovat postřiky ve všech prostorách tak, aby byly co nejúčinnější.

Projekt byl zaměřen na podporu komunitní práce jako metody, ale i na podporu jednotlivců. V rámci kurzů se základním dovednostem práce na PC učili i lidé, kteří předtím počítač neuměli ani zapnout. I nadále mohou docházet do Sociální poradny Mladá Boleslav, kde jsou počítače s připojením na internet k dispozici. Služba jim, i novým zájemcům, je poskytována zdarma. Z organizačních důvodů je nutné se předem objednat. Lidé chodí hlavně hledat práci, vytvořit si životopis, a využívat elektronickou poštu, přičemž asistence v případě potřeby je zajištěna. 

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro záležitosti romské menšiny. Zakoupení počítačů a PC nábytku financovalo Statutární město Mladá Boleslav.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

13:37 Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

Od roku 2016 brázdí koleje v Česku, Slovensku a Německu 165 metrů dlouhý obrněný kolos, který ve čtv…