Olomouc: Zoologická zahrada slaví s dětmi

31.05.2024 16:31 | Tisková zpráva

V pohádkovém lese u Olomouce mohou děti oslavit svůj svátek. Zoologická zahrada promění Den dětí rovnou v celý víkend. Pro malé příchozí a jejich rodiče připravila na oba dny pestrý program plný zábavy.

Olomouc: Zoologická zahrada slaví s dětmi
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Na každého návštěvníka zoologické zahrady na Svatém Kopečku se těší o víkendu 1. a 2. června kromě zvířat i pohádkové bytosti. „Právě v lese se zapojuje fantazie a děti v něm mohou vidět obydlí skřítků, studánku, z níž chodí pít víly a další zákoutí,“ láká do zahrady vedoucí marketingového oddělení zoo Pavel Javůrek.

Organizátoři připravili program po oba dny v čase od 10 do 16 hodin. „Děti nám mohou pomoci k meči, který vyseká Šípkovou Růženku z trní, malé princezny se na čas ocitnou v zahradě, kde na ně čeká rozpoznávání květin, s vodníkem si náležitě zarybaříme a vypereme prádlo, Sněhurce a jejím trpaslíkům pomůžeme poskládat rozbité obrázky,“ vyjmenovává body programu na stanovištích Pavel Javůrek.

Kromě programu jsou pro návštěvníky připraveny po areálu fotokoutky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Nové autobusy městské dopravy zajistí vyšší ochranu ovzduší

20:27 Litoměřice: Nové autobusy městské dopravy zajistí vyšší ochranu ovzduší

Vozový park městské autobusové dopravy (MAD) v Litoměřicích čeká obnova. Pravděpodobně od září bude …