Prostějov: Město přivítá první festival místních minipivovarů

16.10.2024 10:44 | Tisková zpráva

V sobotu 19. října proběhne v Kolářových sadech v Prostějově první ročník festivalu představujícího místní minipivovary. Prostějovský Oktoberfest chce nalákat návštěvníky na regionální pivo a potraviny a vystoupení dvou místních kapel.

Prostějov: Město přivítá první festival místních minipivovarů
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

“Záměr podpořit místní minipivovar jsme měli už delší dobu. Po nuceném zrušení letošních dožínek, které si vynutily povodně, jsme se rozhodli v krátkém čase připravit první ročník Prostějovského Oktoberfestu,” říká primátor František Jura.

Festival začne v sobotu ve 13 hodin, na 14. hodinu je pak připraveno symbolické naražení bečky primátorem Františkem Jurou. V 15 a v 17 hodin pak vystoupí hudebníci z regionu Gabriela V. G. - s kapelou a Elán Revival Haná. Pořadatelé na akci pozvali také výrobce pochutin k pivu.

Vstup na Prostějovský Oktoberfest je zdarma. Akce se bude konat za každého počasí, pro návštěvníky bude připraveno na 500 míst k sezení pod velkokapacitními stany. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Róbert Teleky, MBA byl položen dotaz

Návykové látky

Proč je tolik povyku kolem legalizace třeba HHC, CBD, ale i THC pro DOSPĚLÉ? Vždyť v čem jsou tyto látky horší než je třeba alkohol, který je legální, přitom je to také droga a způsobuje dost problémů? Navíc, když něco bude legální, tak se s tím dá trh lépe regulovat a stát si přijde na peníze. Netv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Hradec Králové: Vyberte si projekt a dejte mu svůj hlas

13:44 Hradec Králové: Vyberte si projekt a dejte mu svůj hlas

Kdo zaváhá, ten nebude moci rozhodnout o tom, které z navržených projektů promění naše město k lepší…