Třebíč: Revitalizace koupaliště Polanka začala

22.04.2024 22:09 | Tisková zpráva

Zástupce zhotovitelské společnosti METROSTAV DIZ a místostarosta Třebíče Miloš Hrůza podepsali smlouvu na rekonstrukci plaveckého areálu na Polance.

Třebíč: Revitalizace koupaliště Polanka začala
Foto: rep
Popisek: Třebíč

"Cílem rekonstrukce je vybudovat moderní koupaliště, kde budou hlavně vyhřívané bazény, více možností občerstvení pro návštěvníky areálu, moderní zázemí s šatnami a lepší vyžití pro rodiny s dětmi," uvedl Miloš Hrůza.

Zásadní změna čeká velký bazén, který bude nově rozdělen na část plaveckou a část relaxačně zábavní. Také odpočinkové plochy u bazénů budou rozšířené, upraven bude i vstup s terminálem.

"Rekonstrukce začala 8. dubna a dokončení plánujeme na květen příštího roku tak, aby příští sezónu mohlo být modernizované koupaliště přístupné pro veřejnost," doplnil místostarosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …