Třebíčský Ježíšek bude opět nadělovat našim seniorům

01.12.2023 10:23 | Tisková zpráva

Město Třebíč stejně jako v loňském roce oslovilo třebíčské domovy pro seniory a klienty pečovatelské služby s nabídkou vánoční nadílky pro klienty, kteří nemají rodinu, nebo je nikdo nenavštěvuje.

Třebíčský Ježíšek bude opět nadělovat našim seniorům
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Od pátku 1. prosince se můžete připojit k akci Třebíčský ježíšek a obdarovat drobnými dárky téměř osmdesát seniorů, podle jejich přání.

„Přání od seniorů sepsaly ošetřovatelky z domovů a z pečovatelské služby a předaly nám seznamy, včetně krátkého příběhu každého člověka. Přáníčka budou viset na stromečku v průchodu mezi Karlovým a Komenského náměstím a každý, kdo chce o Vánocích udělat radost, si může některé přání vzít, koupit dárek a zabalený přinést společně s přáníčkem ze stromečku do 18. prosince na radnici. Dárky pak předáme babičkám a dědečkům z třebíčských domovů pro seniory a klientům pečovatelské služby,“ popsal předvánoční akci starosta Pavel Pacal.

Přáníčka jsou očíslovaná, proto je nutné přinést je spolu s dárkem, aby bylo možné určit, jaký dárek je určen konkrétním lidem.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

20:31 Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

Na začátku října začnou stavební práce na další etapě revitalizace Podmokel. Etapa D zahrnuje Teplic…