Veselí nad Moravou chystá slavnostní otevření dvou okružních křižovatek

07.09.2022 8:36 | Tisková zpráva

Více než roční dopravní omezení budou zrušena v pátek 9. září 2022 v odpoledních hodinách.

Veselí nad Moravou chystá slavnostní otevření dvou okružních křižovatek
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

Od června roku 2021 probíhaly ve Veselí nad Moravou rozsáhlé úpravy vozovky, související s vybudováním dvou okružních křižovatek s přilehlými opravami. K slavnostnímu otevření komunikace dojde v pátek 9. září 2022. Přijměte srdečné pozvání na tuto akci!

Ve Veselí nad Moravou byl zahájen 7. června 2021 projekt s názvem „I/54, I/55 Veselí nad Moravou, křižovatka“, součástí kterého je vybudování dvou okružních křižovatek na křížení silnic I/54 a I/55, vč. napojení a potřebných oprav dotčených komunikací v ul. Svatoplukova a Zámecká.

„Doprava je klíčovým tématem nejen pro naše město. Po mnoha letech příprav byla v loňském roce zahájena výstavba dvou okružních křižovatek v centru města, kde se prolínají silnice první třídy I/54 od Kyjova na Slovensko a I/55 od Uherského Hradiště na Břeclav. Hlavním investorem je státní Ředitelství silnic a dálnic a zhotovitelem stavební společnost Strabag. Dopravní omezení spojená s touto stavbou jsou samozřejmě nepříjemná nejen pro Veselany, ale pro všechny řidiče z celého regionu. Všem chci poděkovat za trpělivost a pochopení,“ komentuje dopravní situaci veselský starosta Petr Kolář.

Přijměte srdečné pozvání starosty města Veselí nad Moravou Petra Koláře na slavnostní přestřižení pásky a následné spuštění dopravy v centru města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…