Decroix (ODS): Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej vystavovat veřejnému lynči

03.03.2023 20:34 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k fotce z fotobanky, kterou poslankyně použila k propagaci vládní politiky.

Decroix (ODS): Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej vystavovat veřejnému lynči
Foto: Archiv Evy Decroix
Popisek: Eva Decroix

Mrzí mne, že použití ilustrativní fotky u sdělení o důchodech devalorizovalo celé sdělení. Václava znám. Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej ale uvádět do rozpaků, či vystavovat veřejnému lynči, zveřejněním jeho fotky. Mám tu ale další reakce důchodců, kteří reagují podobně. Budu je komunikovat dál. Tentokrát bez fotky. Myslím, že je důležité říkat nahlas, že ne všechny seniory je možné házet do jednoho pytle. A že někteří vnímají důležitost nyní přijímaných opatření. Samozřejmě i komunikace těchto sdělení je umění a musí se dělat správně.

Dnes ráno jsem měla milou schůzku se seniorkou, která dorazila do Sněmovny sama a moc trvala na tom někomu říct, jak jí vadí, že je opozice zneužívá. Když bude souhlasit, ráda fotku s ní zveřejním.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Rodičovská

Nemyslíte, že jste na navýšení rodičovské měli tlačit víc, když jste byli ještě ve vládě? Vím, že jste kritizovali to, jak nespravedlivě byla navýšena a o kolik, ale nic víc jste neudělali. Co myslíte, že víc uděláte teď, když už nejste ve vládě?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartůšek (Přísaha): V Evropském parlamentu nerozhodují zkušenosti, ale stranická příslušnost

14:07 Bartůšek (Přísaha): V Evropském parlamentu nerozhodují zkušenosti, ale stranická příslušnost

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hlasování o obsazení postu první místopředsedkyně v…