Jiří Smetana: Náš průmysl vinou nesmyslných bruselských zelených regulací upadá

03.09.2024 21:02 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.

Jiří Smetana: Náš průmysl vinou nesmyslných bruselských zelených regulací upadá
Foto: archiv
Popisek: Podnikatel Jiří Smetana, kandidát do Senátu za Chomutovsko

Náš průmysl vinou nesmyslných bruselských zelených regulací, přebujelé byrokracie a zdražujících energií upadá. Podmínky se neustále zhoršují, stejně jako konkurenceschopnost celého evropského průmyslu vůbec. Neudržitelná regulační zátěž nejen brání inovacím, ale vyloženě ničí jakoukoli možnost hospodářského růstu. Fialova vláda není schopna nabídnout, natož prosadit, obchodně a průmyslově nosné řešení a ještě během svého předsednictví v Radě EU rozšířila bruselský systém emisních povolenek. A to premiér Fiala sliboval před eurovolbami korekci nesmyslné zelené politiky. Poté ji naopak aktivně posunul dopředu, když zvedl ruku pro kněžku zeleného šamanství von der Leyenovou. Celý kartel zajetých politiků nedokáže pro občany nic udělat, protože jejich problémy nezná nebo ignoruje. Je potřeba podporovat skutečnou opozici!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Pražská politika je svět sám pro sebe

16:02 Mašek (ANO): Pražská politika je svět sám pro sebe

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k situaci na pražském magistrátu