Kavij (KSČM): Agitační beseda praporu AZOV v Praze pod záštitou Lipavského

30.07.2024 21:02 | Monitoring

Fanoušci praporu Azov se pokračování jejich turné, tentokrát v Praze přece jen dočkají!

Kavij (KSČM): Agitační beseda praporu AZOV v Praze pod záštitou Lipavského
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Zatímco Německo mající s fašismem a nacismem bohaté zkušenosti si dovolilo vojenské jednotce AZOV do níž směřují neonacisté, obdivovatelé Adolfa Hitlera, či příznivci extremistů vystavit stopku a agitační besedy v německých městech zrušit, pražské vystoupení příslušníků AZOV dne 31. 7. 2024 se zrušit nepodařilo. Výzva europoslankyně K. Konečné směřující ministru zahraničních věcí J. Lipavskému k distancování české vlády proti uvedené akci se s pochopením u něj nesetkala. Pražské „setkání“ tak bude další ukázkou, jak hluboko český lid klesl, respektive čemu se „musí podřídit“. Ostatně, náš národ byl poddajný, úlisný a zrádný každému režimu. Budiž ale malým ospravedlněním pro uvedené chování v dnešní době, kdy na Hradě sedí již vyzrálý státník agent Pávek, jehož mladická nerozvážnost mu způsobila v prezidentské volbě určité problémy a kterého si navíc Fialova vláda dosadila.

Pro podporovatele vzkvétajícího fašismu v Evropě, ve které se v porovnání s ostatními státy ČR za vydatného přispění naší fašistické vrchnosti nemá za co stydět, je výše uvedená pražská propagační beseda pokračováním procesu v přímém přenosu, kterak se ČR stává odnoží Ukrajiny. Fialova pětidemoliční vláda si odhlasovala vlastní nesmrtelnost, podle které se chová. Nerespektujíc zrcadlo klesající popularity vládního kabinetu blížící se samému dnu. Může se tak chovat jen díky vidině jistoty nového půl milionu voličů v nastávajících parlamentních volbách, díky nedávno ve sněmovně protlačené korenspondenční volbě. Ministrům současné vlády tak nic nebrání šířit různé dezinformace v podání profesora Nutelly, že ČR je ve válce, nebo v případě bankovní úřednice Černochové, že pokud by Rusko na Ukrajině použilo taktické jaderné zbraně, tak by tím Česko žádným způsobem nebylo ohroženo. Političtí váleční štváči ukazují každým dnem, že se neštítí skutečně ničeho, což  je zřejmé i z veřejné podpory ministra zahraničí Lipavského týkající se uvedeného vystoupení příslušníků ukrajinského neonacistického pluku Azov v Praze.

Vládní chciválkové, přestože každý den vidí Putinovo Rusko již poražené, mají zcela jistě americkou ambasádou připravený scénář i pro případ, že konflikt na Ukrajině nedopadne podle  zadání Západu. Budou to především právě oni, kteří vehementně začnou tvrdit, že byli vždy jednoznačnými podporovateli ukončení války a nastolení míru na Ukrajině, hledající navíc podporu i  v nepřeberném množství demokratických zemí. Vždyť mistři ve lhaní jsou po celou dobu současného vládního angažmá. A správný volič pětidemolice slepě věřící ČT, Seznamu a dalším  mainstreamovým mediím opět uvěří, nechá se oklamat a ve volbách jim to vhodí! 

Na závěr si dovolím především pro všechny vládní a další politické podporovatele pokračování války na Ukrajině, citaci duchovního otce  AZOV, ukrajinského poslance Andrije Bileckyje, který ještě před vznikem oddílu pronesl: „Údělem Ukrajiny je stanout v čele bílé rasy během poslední křížové výpravy proti podlidem, jimž vládnou Semité.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Šedesát EU poslanců si říká o třetí světovou. Já chci mír

22:14 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Šedesát EU poslanců si říká o třetí světovou. Já chci mír

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dopisu Jana Farského, který vyzývá, aby mocnosti zr…