Kavij (KSČM): Krajské volby jsou dalším krokem k defializaci naší země

18.09.2024 12:01 | Zprávy

Pomyslným zakončením volební kampaně koalice STAČILO! v Plzeňském kraji pro volby do ZPK a Senátu bylo konání volebních mítinků v minulém týdnu v Domažlicích a v Plzni.

Kavij (KSČM): Krajské volby jsou dalším krokem k defializaci naší země

Z hlediska účasti může premiér Fiala na kterého i v krajských městech „chodíněkolik desítek nejvěrnějších podporovatelů jen tiše závidět, jaké podpory se předním kandidátům koalice STAČILO!, které na těchto mítincích i za nepříznivého počasí svou účastí podpořili europoslankyně Kateřina Konečná a známý blogger Daniel Sterzík alias Vidlák dostalo!

KSČM, která společně se SD-SN a ČSNS je součástí uvedené koalice, dlouhodobě  otevřeně hlásá nutnost ukončení asociální vlády Petra Fialy, která je nejhorší vládou od vzniku novodobé České republiky. Jak mimo jiné ve svém vystoupení uvedla  europoslankyně Kateřina Konečná „jestli chceme Fialu opravdu zničit, nechceme, aby nám dále vládl, tak je musíme dovést k další porážce. Dnes v úplně každém kraji vládne prodloužená ruka Fialy.“ Zvláště v pravicovém Plzeňském kraji je vládnoucí prodloužená ruka Fialy více než prodloužená jak vyplývá nejen ze slov současného krajského zastupitele za KSČM Jiřího Valenty. „V krajském zastupitelstvu máme dva ministry vlády, máme tam koaliční poslance i senátory. Proč tito lidé, kteří navíc kumulují mnoho funkcí, nejsou ochotni a schopni pro náš kraj něco udělat?“

Servítky směrem k asociální vládě si nebral ani blogger Vidlák hodnocením současného stavu. „Naše země prochází asi nejdelším obdobím stagnace v našich dějinách. Čelíme největšímu poklesu životní úrovně v našich novodobých dějinách. Jsme zavlékáni do války, která je den ode dne nebezpečnější a více, a více nám hrozí, že do ní budeme zataženi a že to opravdu špatně dopadne“.

Vládnoucí  strany Fialova kabinetu i přes  volební debakl v červnových volbách do EP nadále pokračují ve své asociální politice vedoucí naši zemi a naše občany k dalšímu astronomickému zadlužování a ke zhoršování stavu v jednotlivých resortech. Neberou vážně ani klesající volební preference, kdy zvláště  KDU-ČSL atakující hranici 2% je stranou více než nevolitelnou! Krajské volby, které již klepou na dveře jsou příležitostí vystavit současné vládě další nevyhovující vysvědčení, udělat další krok směrem k defializaci naší země a k jejímu dokončení v parlamentních volbách v roce 2025.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Farský (STAN): Stojíme za Ukrajinou. Nadále, neúnavně a brzy snad i bezpodmínečně

21:02 Farský (STAN): Stojíme za Ukrajinou. Nadále, neúnavně a brzy snad i bezpodmínečně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válce na Ukrajině.