Kolář (TOP 09): Dokud budou volební komisaři počítat hlasy jako vrchní piva v hospodě, máme problém

11.07.2024 7:02 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volebnímu systému ČR a k přepočítání hlasů stran prohry Michaely Šojdrové.

Kolář (TOP 09): Dokud budou volební komisaři počítat hlasy jako vrchní piva v hospodě, máme problém
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

Jsem soudem potvrzený europoslanec. Kdo jste to sledovali, víte, že paní Michaela Šojdrová měla pochybnosti kolem sčítání preferenčních hlasů.

Mám pro to i pochopení. Bylo to mezi námi opravdu těsné a vlastně je dobře, že se to radši na NSS přepočítalo a rozptýlily se pochybnosti.

Pozitivem dnešního rozhodnutí je potvrzení toho, že máme v České republice nezávislé soudy. To je skvělá zpráva pro všechny. Žádná nová totalita a omezování práv se nekoná.

Jestli máme opravdu tak supr volby, jak se navzájem utvrzujeme, to je na další debatu. Dokud budou volební komisaři počítat hlasy jako vrchní piva v hospodě, máme problém.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A jak se mají správně přepočítávat hlasy, Koláři?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseBobyNo1 , 11.07.2024 9:40:13
Snad na to mají volební komise nějaký mustr, ne? Ty jsi mi, Koláři, tak odporný, že ponalu zvracím jen po zhlédnutí tvé fotky, a ještě když přiložíš nějaké své moudro či nepovedený bonmot, to už mi jde kufr skutečně nahoru.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Koupě, opravy i výstavbu dostupných bytů podpoříme

16:14 Ministr Bartoš: Koupě, opravy i výstavbu dostupných bytů podpoříme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nájemnímu bydlení.