Konečná (KSČM): Připomínám, že pochybování je hnacím motorem vědy

19.08.2024 4:31 | Monitoring

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dopisu premiéru Fialovi s dotazem na výši nákladů na post koordinátora strategické komunikace Foltýna

Konečná (KSČM): Připomínám, že pochybování je hnacím motorem vědy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná

Jsem od jisté doby zvyklá, že dostávám různé nálepky. Ale aby si úředník dovolil označovat lidi, kteří mají jiný názor, než má aktuálně USA (a její ocásek Fialova vláda), za svině, to je trochu silné kafe.

Já si z jakéhosi hradního vojáčka (tím teď nemyslím prezidenta Pavla) nic nedělám. Ale uráží mne, když část občanů, která má tu “drzost” pochybovat o “zaručených” pravdách, je tímto způsobem dehonestována. Připomínám jen, že pochybování je hnacím motorem vědy (jen doufám, že se pan Foltýn neinspiroval u římskokatolické církve, která s těmi, kdo nevěřili v její neomylnost, uměla naložit po svém).

Mimochodem stává se to už celkem pravidelně, že z dezinformace je relevantní fakt. (Ostatně největší továrnou na dezinformace je samotná pětikoaliční vláda.) Třeba teď, když se ukázalo, že Nord Stream nepoškodilo Rusko, ale že to byla podle všeho práce Ukrajinců. Když jsem dříve o tom, že by si Rusové měli zničit plynovod (a tedy i penězovod), pochybovala, spadala jsem zřejmě také do kategorie “sviní”.

Ano, i my, kdo jsme dle měřítek pana Foltýna “svině”, se jemu a jeho týmu skládáme na výplatu. A obávám se, že ne malou. Proto jsem se rozhodla napsat otevřený dopis premiéru Fialovi, kolik nás tato strategická komunikace, plná “zombíků” a “sviní”, stojí!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Zbyněk Stanjura byl položen dotaz

Peníze pro církve

Proč, když nejsou peníze, musí se snižovat důchody, nepřidá se na platy do školství, jste zvedali podle inflace odvody církvím? A prč jste si vůbec zvedali platy podle inflace, když platy ani důchody jste podle inflace nezvedli?? Ba naopak, přizpůsobili jste si zákony?? Můžete prosím odpovědět voli...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): Je nutné odmítnout, aby seniorům v domovech mohl být odebrán celý důchod

4:31 Filip (KSČM): Je nutné odmítnout, aby seniorům v domovech mohl být odebrán celý důchod

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k prioritám práce v Senátu