Kukla (ANO): Využijme čtyři roky pro efektivní rozvoj Vysočiny

04.06.2024 21:03 | Komentář

Prospěch lidí z Vysočiny je na prvním místě. Chceme navázat na pracovní nasazení, které jsme v minulém volebním období předvedli.

Kukla (ANO): Využijme čtyři roky pro efektivní rozvoj Vysočiny
Foto: archiv politika
Popisek: Zastupitel Kraje Vysočina Martin Kukla (ANO)

Když jsem působil na postu krajského náměstka, zodpovědného za finance a majetek, podařilo se nám mnoho věcí. Stihli jsme dokončit a podepsat smlouvy na nový pavilon v areálu pelhřimovské nemocnice, nový domov pro seniory v Jihlavě, novou budovu krajského úřadu, modernizaci stravovacího provozu jihlavské nemocnice nebo nové operační sály v třebíčské nemocnici. Vybudovaly se obchvaty Nového Veselí a Velkého Beranova a mnoho dalšího.

Někdy jsem pracovní nasazení přeháněl, ale to je podle mého dobře. Prioritou pro nás bylo, je a bude zdraví lidí z Vysočiny. Zdravotnictví musí být dostupné a kvalitní. Dostupná je třeba také terénní pečovatelská služba a stejně významné jsou domovy nebo byty s pečovatelskou službou.

Musí se přestat lepit silnice, ale začít je kvalitně opravovat. Pro náš region je důležitá dostavba Jaderné elektrárny Dukovany. Měli bychom přijímat nové a moderní technologie, ale ne na úkor přírody. Dalšími našimi prioritami je kvalitní školství a možnosti kulturního a společenského vyžití.

Je potřeba používat zdravý selský rozum, a ne se jen řídit tím, na co jsou státní dotace. Dnes máme zkušený tým nadšených profesionálů a jsem poctěn, že mohu být v čele kandidátky na nadcházející krajské volby. Pracujeme na sto procent, myslíme na lidi z Vysočiny a chystáme se na nadcházející volby. Buďte u toho s námi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Ing. Martin Kukla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

8:09 Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

Aby obrana naší země fungovala tak, jak má, generál Karel Řehka a ministryně obrany Jana Černochová …