Kupka (ODS): Andrej Babiš musí věrohodně vysvětlit obsah uniklé nahrávky

04.05.2017 21:10 | Zprávy

Pokud je nahrávka publikovaná na serveru Forum 24 autentická, jde o skandální důkaz zneužívání médií ve prospěch jedné politické strany.

Kupka (ODS): Andrej Babiš musí věrohodně vysvětlit obsah uniklé nahrávky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda ODS Martin Kupka

Ve svobodné a demokratické zemi je naprosto nepřípustné, aby ministr s mediálním a ekonomickým vlivem domlouval se svými novináři kompromitující kampaně proti svým politickým konkurentům. 

Je to nerovný politický boj a podvod na voliče. Je to za hranicí všeho představitelného. Andrej Babiš vstupoval do politiky s ústy plnými morálky, realita je však naprosto opačná. 

Andrej Babiš by měl jasně říci, zda je nahrávka autentická, zda na ní opravdu diskutuje s redaktorem MF DNES a důvěryhodně rozkrýt její skutečný obsah. Pokud tak co nejdříve neučiní, nemůže mu už nikdo věřit jakékoli dobré úmysly v české politice.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda Petra Fialy ruší zaručenou mzdu v soukromém sektoru

6:16 Vích (SPD): Vláda Petra Fialy ruší zaručenou mzdu v soukromém sektoru

Pětikoalice spolu s hnutím ANO, pokračuje v asociálních kouscích na úkor českých občanů. Tentokrát s…