Okamura (Úsvit): Podívejte se, jak marně apeluji na vládu. Co nám způsobí Ukrajinci?

07.04.2015 7:32 | Zprávy

Jsem v současnosti zásadně proti přidružení Ukrajiny do EU. Tento týden ale vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL spolu s TOP09 a dalšími prosadila ve Sněmovně opak a odsouhlasili další kroky k přidružení Ukrajiny k EU. Já jsem jako jeden z mála hlasoval proti.

Okamura (Úsvit): Podívejte se, jak marně apeluji na vládu. Co nám způsobí Ukrajinci?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Podívejte se, jak marně apeluji ve Sněmovně na vládu.

Umí si někdo odpovědný představit, co způsobí volný pohyb 45 milionů Ukrajinců pro český pracovní trh? Vždyť nezaměstnanost v ČR se již v současnosti pohybuje konstantně přes 500 tis. nezaměstnaných a tato vláda s tím není schopná vůbec nic udělat.

A to ani nemluvím o hrozícím nárustu kriminality, jelikož dle policejních statistik stoupá v ČR počet kriminality cizinců, přičemž počet kriminality českých občanů naopak klesá.
Slibuji, že budu nadále vždy bojovat v první řadě za občany České republiky, za naše zvyklosti a pravidla a také za to, aby slušní a řádní občané měli v naší zemi vždy poslední slovo.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Tomio Okamura

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

22:28 Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

Stanovisko Trikolory k rezoluci Evropského parlamentu.