Rajchl (PRO): 58 miliard fakt nelze svést na chybu

07.10.2024 16:21 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k schodku státního rozpočtu za rok 2023

Rajchl (PRO): 58 miliard fakt nelze svést na chybu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Když Fiala tvrdil, že náš rozpočet za minulý rok skončil se schodkem 289 miliard korun, tak jsme společně s Ivanou Turkovou tvrdili, že ve skutečnosti je rozpočtové saldo ještě o 50 miliard vyšší. Nebyli jsme daleko od pravdy. Podle Eurostatu činil schodek státního rozpočtu za rok 2023 ve skutečnost 347 miliard, tedy byl o 58 miliard vyšší, než jak se nám snažil Stanjura s Fialou nalhat, aby udrželi ten poslední zbytek zaslepených občanů této země v relativním klidu.

Anketa

Obáváte se odklonu České republiky od jádra EU?

hlasovalo: 12558 lidí

Teď se ukázalo, že si záměrně upravovali čísla, protože 58 miliard fakt nelze svést na chybu. V normální společnosti by dostali hodinový vyhazov. V naší republice se však stále najde klika iracionálních voličů, kteří je drží u moci. Jsou to ti, kteří by bombardovali hotel Štekl, přáli naší zemi takovou malou válku, případně by souhlasem s použitím raket dlouhého doletu zavlekli Evropu do vojenského konfliktu s jadernou velmocí.

Sami o sobě si myslí, že jsou elitou národa. Ve skutečnosti jsou to však fanatici, neschopní vnímat realitu okolního světa. Pokud je nedokážeme ve volbách přečíslit, tak budou naši zemi plundrovat bezostyšně dál. A co se týče obřího rozpočtového schodku, jenž ohrožuje ekonomickou stabilitu České republiky, jim bude opět stačit jediné - když jejich zbožštělý imám Fiala řekne, že "čísla Eurostatu nesedí".

A pak kdo je tady dezinformátor.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

EET

Pane Kuklo, o co opíráte vaše tvrzení, že by EET do státního rozpočtu přineslo desítky miliard? Víte, jak to chodí? Buď za něco zaplatíte méně, a bez papíru nebo více s papírem. Co myslíte, že si většina lidí, co počítá každou korunu vybere? A co tedy řeší EET? Já vám to řeknu, vůbec nic.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 6 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Škody odhadly obce na více než 122 milionů korun

20:07 Hejtman Půta: Škody odhadly obce na více než 122 milionů korun

Celkem 122 208 000 korun činí odhad škod po povodních 13. až 15. září letošního roku v Libereckém kr…