Rajchl (PRO): Evropská komise nabízí cenzorské obchody sociálním sítím

16.07.2024 17:17 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nabídce Evropské komise Elonu Muskovi

Rajchl (PRO): Evropská komise nabízí cenzorské obchody sociálním sítím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Elon Musk informoval veřejnost, že mu byla ze strany Evropské komise nabídnuta dohoda, že pokud bude cenzurovat obsah na síti X, aniž by o tom komukoliv řekl, tak jej EK nebude pokutovat. Ostatní platformy tuto nabídku přijaly, Musk ji odmítl.

Tak až vám zase Rakušan, Foltýn a ostatní “strážci jediného správného názoru” budou tvrdit, že tady žádná cenzura není, tak už se jim můžete jen vysmát. A nezapomeňte na staré známé pořekadlo - lež můžete porazit tím, že ji vyvrátíte. Pravdu pouze tím, že ji umlčíte.

Tohle pravidlo platilo po celé dějiny lidstva, ovšem s nástupem covidu a války na Ukrajině to platí ještě tisíckrát víc. Eurosoudruzi včetně těch našich ve vládě vám lžou, jak když Reflex tiskne. A jediná jejich šance je utajit před lidmi pravdu. Jinak by je od těch koryt vypráskali bičem za týden.

A proto EK nabízí cenzorské obchody sociálním sítím, proto si pětikolka najala Foltýna a proto chtějí Piráti zakotvit do zákona o ČT povinnost bojovat proti dezinformacím. Což je v pojetí 5K každá informace, která se jim nehodí do krámu. Proto udělám vše, aby spojení národně-konzervativních sil pokračovalo a ještě více se prohloubilo.

Jedině tak je můžeme příští rok porazit. A vrátit se k pravdě.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

krajské volby

Dobrý den, mám dvě otázky. Kdybyste byl hejtman, zůstal byste i poslancem? Je podle vás kumulace funkcí v pořádku? Vlastně mám tři otázky, jelikož se teď logicky dost vymezujete proti vedení kraje, dokázal byste si s některou ze stran představit koalici? Děkuji za odpověď.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Kde je zalezlý plukovník Foltýn, když je ho třeba?

8:13 Dostál (Stačilo!): Kde je zalezlý plukovník Foltýn, když je ho třeba?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k emisním povolenkám.