Rozvoral (SPD): Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!

25.06.2024 10:04 | Zprávy

V neděli 23. června proběhlo v Praze ve Vysočanech v prostorách hotelu Duo celostátní grémium hnutí SPD, na kterém jsme vyhodnotili volby do Evropského parlamentu a stanovili si strategii pro volby do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu.

Rozvoral (SPD): Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Předtím, než začala přípravná strategie pro krajské a senátní volby, které proběhnou v září tohoto roku, místopředseda hnutí Radim Fiala seznámil přítomné s analýzou výsledků voleb do Evropského parlamentu. Představený materiál byl v plénu prodiskutován a následně k výsledkům do Evropského parlamentu proběhla diskuze. Zazněla v ní celá řada kritických připomínek, které zároveň přinesly i celou řadu návrhů, vedoucích ke zkvalitnění naší práce v oblasti přípravy a realizaci voleb.      

Hlavním bodem celostátního grémia bylo stanovit a upřesnit, jak bude vedena volební kampaň pro podzimní krajské a senátní volby. Tato kampaň byla představena z pohledu a úkolů předsednictva hnutí v rámci celorepublikové strategie a následně řešeny možné odlišnosti v rámci krajů. Po vystoupení předsedy hnutí SPD Tomia Okamury a místopředsedy Radima Fialy pak v rámci otevřené diskuze zazněla celá řada návrhů od přítomných, jak situaci vnímají v jednotlivých krajích, a s jakými politickými subjekty budou sestavovat kandidátní listiny. Stanoveny byly i konkrétní návrhy, na jaké skupiny lidí cílit, a jakými formami.

Cílem je uspět ve všech krajích, tedy dostat se do krajských zastupitelstev. V současné době zde máme 35 zastupitelů a tento počet chceme navýšit. Prioritou hnutí SPD je pomoci naší zemi a našim občanům, kterým chceme zajistit důstojné podmínky pro kvalitní život v bezpečné zemi.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Vytvořením nové sekce zajistíme podmínky pro rozvoj jaderné energetiky

20:03 Ministr Síkela: Vytvořením nové sekce zajistíme podmínky pro rozvoj jaderné energetiky

Na Ministerstvu průmyslu a obchodu bude od 1. července 2024 zřízena nová Sekce jaderné energetiky a …