Senátorka Zwyrtek Hamplová: Co mají společného obézní modelky s Petrem Fialou?

28.10.2023 8:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politické reklamě vládní koalice

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Co mají společného obézní modelky s Petrem Fialou?
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Vlastně všechno. S politickými “modely a modelkami” je to totiž stejné, jako s těmi na prádlo…

Americký výrobce spodního prádla v roce 2021 změnil svou strategii. Od štíhlých krásných modelek přešel k modelkám i obézním, nebo k vykastrovaným exmužům, zkrátka zvolil reklamu pod taktovkou nové ideologie… A pohořel… Když mu tržby spadly o tři miliardy amerických dolarů, pokorně se vrací k reklamě, která lahodí oku zákazníka. Zkrátka trhu neporučíš… poptávka vždy odvisí od kvality a inteligence nabídky.

Škoda, že to stále nechápou naše koaliční politické strany… Nabídly nám před dvěma lety své politické “modely a modelky”, ale dnes už víme, že tito muži a ženy z plakátů a billboardů totálně pohořeli. Zisk klesl této “vládní firmě”na pouhých 18 procent, a hlavní model z plakátu je dokonce nejhorší v oblíbenosti na světě.

Ano, poptávka skutečně, světe div se, odvisí od nabídky… A tady to byl rychlý pád… Jen ta sebereflexe je, narozdíl od managementu Victoria´s Secret, zatím nulová. Pořád nám umanutě vnucují na těch billboardech i v reklamě v tisku stále stejné, tedy ty neúspěšné, modely. A myslí si snad, že se s nimi vrátí k původním ziskům. Svatá prostoto…

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

22:14 ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k firmě IVECO spadající pod francouzskou společnost.