Senátorka Zwyrtek Hamplová: Co mají společného obézní modelky s Petrem Fialou?

28.10.2023 8:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politické reklamě vládní koalice

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Co mají společného obézní modelky s Petrem Fialou?
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Vlastně všechno. S politickými “modely a modelkami” je to totiž stejné, jako s těmi na prádlo…

Americký výrobce spodního prádla v roce 2021 změnil svou strategii. Od štíhlých krásných modelek přešel k modelkám i obézním, nebo k vykastrovaným exmužům, zkrátka zvolil reklamu pod taktovkou nové ideologie… A pohořel… Když mu tržby spadly o tři miliardy amerických dolarů, pokorně se vrací k reklamě, která lahodí oku zákazníka. Zkrátka trhu neporučíš… poptávka vždy odvisí od kvality a inteligence nabídky.

Škoda, že to stále nechápou naše koaliční politické strany… Nabídly nám před dvěma lety své politické “modely a modelky”, ale dnes už víme, že tito muži a ženy z plakátů a billboardů totálně pohořeli. Zisk klesl této “vládní firmě”na pouhých 18 procent, a hlavní model z plakátu je dokonce nejhorší v oblíbenosti na světě.

Ano, poptávka skutečně, světe div se, odvisí od nabídky… A tady to byl rychlý pád… Jen ta sebereflexe je, narozdíl od managementu Victoria´s Secret, zatím nulová. Pořád nám umanutě vnucují na těch billboardech i v reklamě v tisku stále stejné, tedy ty neúspěšné, modely. A myslí si snad, že se s nimi vrátí k původním ziskům. Svatá prostoto…

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Lidi v zasažených oblastech nenecháme bez pomoci

21:05 Ministr Jurečka: Lidi v zasažených oblastech nenecháme bez pomoci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k povodním