Smetana: Nižší příjmy a větší náklady, to je pro naše zemědělce kritická kombinace

19.08.2024 6:23 | Monitoring

Komentář kandidáta Do senátu za Chomutovsko za SPD - Trikolora s podporou PRO a Svobodných na svém veřejném facebookovém profilu k nejnižší základní platbě v EU na hektar pro české zemědělce

Smetana: Nižší příjmy a větší náklady, to je pro naše zemědělce kritická kombinace
Foto: Jiří Smetana
Popisek: Jiří Smetana

Čeští zemědělci mají nejnižší základní platbu na hektar v EU a osmé nejnižší přímé platby. Může za to zvýhodnění starých členských zemí i rozdělování peněz ve prospěch konkrétních farem. Nižší příjmy a větší náklady - to je pro naše zemědělce kritická kombinace, upadají do nekonkurenceschopnosti.

ČR má teď za ODS předsedkyni Výboru pro zemědělství Evropského parlamentu paní Vrecionovou, ta tyto nespravedlnosti jistě napraví? Ale spíše se Fialova vláda smířila s tím, že kolonie se má ždímat, a ne do ní posílat zdroje. Proto je zapotřebí tuto garnituru nahrazovat ve všech funkcích, abychom zajistili důstojný život pro naše občany!

graf

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

21:02 Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s jihokorejským prezidentem.