Wagenknecht (Piráti): Tak už je to oficiální

23.07.2024 7:17 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obhajobě senátorského mandátu v podzimních volbách

Wagenknecht (Piráti): Tak už je to oficiální
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Lukáš Wagenknecht

Podal jsem přihlášku a v září budu obhajovat svůj senátorský mandát. Pevně rozhodnutý o tom jsem už delší dobu, nechci odcházet od rozdělané práce. Kandiduju za Českou pirátskou stranu s podporou Osmička žije - Město, které žije s vámi, SEN 21, Zelení, STAN a Zdravé Letňany. Moc si toho vážím. Je to pro mě silná ukázka, že moje práce v Senátu i v obvodu má smysl.

Do Senátu jsem v roce 2018 kandidoval jako nejmladší kandidát, tehdy jsem se dokonce jen těsně dostal na hranici 40 let. V Senátu jsem získal potřebné zkušenosti, kontakty a poznal jsem politickou realitu. Ne vždycky jsem byl nadšený z výsledků hlasování nebo debat na plénu. Ale taková je politika, nenechám se tím odradit.

Kandiduju s jasným programem a hodnotami. Za šest let v Senátu jsem dokázal, že z nich neuhýbám. Senát potřebuje liberální, demokratické a proevropské politiky. Chci se zaměřit na transparentnost, bezpečnou a efektivní dopravu, podporu maloobchodu, méně papírování a byrokracie a také ochranu klimatu. A to na plný úvazek, sezení na více židlích je podle mě s prací senátora neslučitelné.

Moje dveře vám byly, jsou a budou vždy otevřené. Senátor musí své povinnosti plnit nejen v Senátu, ale také ve svém obvodu. Snažím se proto působit jako ombudsman pro místní občany. Věnoval jsem se ochraně zeleně, boji s developery i problémům jednotlivých občanů v nouzi. Nabíjí mě to energií a v případě znovuzvolení v tom určitě budu pokračovat.

Teď všem přeji hezké léto a těším se na vás v kontaktní kampani nebo kdykoliv v mé senátní kanceláři na Palmovce!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

hahahaha, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 23.07.2024 8:11:10
prý nechce odcházet od rozdělané práce. Spíš by se mu těžko odcházelo od plného koryta. Práce za ním není vidět žádná stejně jako za žádným pirátem. Na co sáhli, to zmrvili.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Na hlasu seniorů záleží

9:03 Prokšanová (KSČM): Na hlasu seniorů záleží

Krátká noticka k nadcházejícím volbám. Senioři, pojďte do toho!