Klasnová řekla, co ví o milionech za vilu Karolíny Peake

13.11.2012 4:43 | Zprávy

O výhodném prodeji vily Karolíny Peake se ziskem 33 milionů za vrcholící krize v pondělí informoval časopis Týden. V rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz to okomentovala bývalá kolegyně a někdejší přítelkyně dnešní vicepremiérky Kateřina Klasnová (VV).

Klasnová řekla, co ví o milionech za vilu Karolíny Peake
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

Šéfka poslanců VV a místopředsedkyně strany Kateřina Klasnová uvedla, že o prodeji domu v Troji manželů Peakeových věděla. „Úzce jsme spolupracovaly a byly jsme i blízké přítelkyně. Ale o tom, komu vilu prodala přesně, za kolik a to, že se jednalo o firmu, která má neprůhlednou strukturu akcionářů, jsem samozřejmě nevěděla, to je pro mě nová informace,“ sdělila ParlamentnímListům.cz.

„Musím ale odmítnout spekulace, zda se ty peníze za prodej vily nepřeposílaly na účet Věcí veřejných. To v žádném případě. Já jsem věděla o tom, že si manželé Peakeovi pořídili dům v Troji, ale už jsem nevěděla o tom, že ho prodali nějaké společnosti, od níž vedou stopy až k nějakým kmotrům. Celá ta věc je soukromou záležitostí rodiny Karolíny Peake a s Věcmi veřejnými to nemá nic společného,“ odmítla důrazně Klasnová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Lepšo-terorista“. Dostane Hřebejk také pět let natvrdo? Řev z opozice. Ani vládní politik se ho nezastal

19:19 „Lepšo-terorista“. Dostane Hřebejk také pět let natvrdo? Řev z opozice. Ani vládní politik se ho nezastal

Vybombardovat hosty narozeninové oslavy Miloše Zemana? S takovým komentářem přispěchal režisér Jan H…