Poslední příspěvky z profilů

Ing. Jan Skalický byl položen dotaz

To myslíte vážně, že tu žádné povodně nejsou?

A co to tedy podle vás je? Nestydíte se? Vždyť v důsledku povodní vyhaslo několik životů, spousta lidí přišlo o střechy na hlavou a o svůj majetek. To jste tak asociální nebo jste úplně mimo? A fakt myslíte, že má kdokoliv z této tragédie radost? Možná tak vy, jelikož jste ji evidentně zneužil ke sv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
RSDr. Vlastimil Balín
Věci veřejné
Ing. Ivan Fuksa
Alexandr Vondra
MUDr. Miroslav Ouzký
Mgr. Soňa Marková
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka vložil nový článek

RozDrobený Petr Nečas

Vláda Petra Nečase přežila hlasování o důvěře. Jde o Pyrrhovo vítězství. Zejména pro premiéra Petra Nečase a Věci veřejné (údajně protikorupční strana VV opět nezklamala a potvrdila ta nejhorší očekávání ).

Ing. Jana Bobošíková
Ing. Jana Bobošíková vložil nový článek

Zástupci a tupci

Vládní krize plně obnažila to, co lidé už dávno tuší. A sice, že v České republice ve skutečnosti nevládne demokraticky zvolená vláda a parlament, která chce efektivně a moudře spravovat náš stát.

PaeDr. Milada Halíková
Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš vložil nový článek

Předvánoční viklání vládou

V adventním čase se vláda Petra Nečase začala viklat jako bolavý zub. Krize začala hádkou o policejního prezidenta a vyvrcholila .kauzou kolem poměrů na Státním fondu životního prostředí, přes který má v tomto volebním období protéci cca 5 miliard eu

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas vložil nový článek

Reformy - jen špička ledovce

Vstupujeme do druhé dekády třetího tisíciletí. Svět se ale za posledních pár let výrazně změnil. Situace je na jedné straně podobná době po Velké depresi ve 30. letech minulého století, ale na druhou stranu je i jiná.

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil vložil nový článek

Žádné tepláky nebudou...

Hlasování o nedůvěře vládě skončilo způsobem, který se dal na 99,9 % předvídat. Jeho výsledkem je setrvání značně otřesené vlády ve funkci.

PeadDr. Ivo Strejček
JUDr. Jeroným Tejc
RNDr. Petr Nečas
Martin Pecina
Mgr. Josef Dobeš