Poslední příspěvky z profilů

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Jiří Paroubek
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

průzkumy

Pane Nečasi, co říkáte na svou stále zvyšující nebo alespoň stagnující popularita oproti tomu, jak klesá popularita vlády? A jakou váhu vlastně průzkumům dáváte?

Jaromír Štětina
Jaromír Štětina byl položen dotaz

zákaz KSČM

Pane senátore, proč je podle Vás tak důležité zakázat KSČM? A myslíte si, že toho někdy dosáhnete? Já osobně nevidím důvod stranu teď zakazovat, všichni ví, co je a byli zač takže jejich znovuzvolení podle mě nehrozí. Mělo se to buď udělat hned, teď by to podle mě nepůsobilo až tak demokraticky. Jaký je Váš názor?

Mgr. Ing. Ivana Řápková
RNDr Mojmír Vlašín
Ghanima
Občan Ghanima má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

PaedDr. Alena Gajdůšková
PaedDr. Alena Gajdůšková byl položen dotaz

redukce zdravotních ústavů

Paní senátorko, mohu se zeptat, jaký je Váš názor na to, že ze čtrnácti zdravotních ústavů, které dosud v ČR fungují, budou pouze dva? Pro Čechy má mít sídlo v Praze a pro Moravu v Ostravě. Nedojde tak ke zhroucením činností, které ústavy vykonávaly?

Dr. Libor Rouček
Dr. Libor Rouček byl položen dotaz

kauza IZIP

Pane Roučku, vím, že se stále apelujete na předsedu vlády, aby začal důsledněji jednat ve věci Ouzký a Cabrnoch v případě jejich role v kauze IZIP a vyvedení veřejných prostředků do soukromých firem, proč si ale myslíte, že je pan Nečas v této kauze tak pasivní? A domníváte se, že dojde k nějakému posunu?

Ing. Petr Bendl
Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

ocenění Prahy

Pane primátore, Praha se stala třetím nejlepším krajem pro život. Vy jste k třetímu místu jste uvedl, že jste zklamán, a že se budete snažit situaci zlepšit. Praze je však nejvíce vytýkán problém s drogově závislými. Mohu se zeptat, jak jej chcete řešit? Přijde mi to trochu jako neřešitelný problém a je nefér, že to například Praze mohlo uškodit v

Václav Koukal
PhDr. Marcel Chládek, MBA
PhDr. Marcel Chládek, MBA odpověděl na dotaz

odpověď na dotaz

Dobrý den, je pravdou, že v současné době patří ČR mezi státy, které nejméně podporují oblast školství z veřejných prostředků. Navíc se MŠMT snaží krátit dále finance do veřejného vysokého školství i do regionálního školství. To je pro nás naprosto nepřijatelné, zvláště v době, kdy vidíme plýtvání současného ministra na nepotřebné projekty. Na

joseph999
Občan joseph999 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

RNDr. Pavel Poc
bredy
Občan bredy má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

honza64
Občan honza64 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

irma
Občan irma má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Miroslava Němcová
Miroslava Němcová byl položen dotaz

Neschopná vlastní myšlenky?

Nevím, co jste chtěla svým projevem ve sněmovně sdělit. V každém případě cokoliv co dělá ODS je sideály V. Havla ve značném rozporu. Je to nekonečný mix nestoudné hrabivosti a bezskrupulózního pragmatizmu. Takový bolševizmus na modro. S Kaloskem a se sobotkou jedna smečka, která se navenek tváří že má různé ideály ale jediný, který má je mamon!

Artemy
Občan Artemy má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

malorka
Občan malorka má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz