Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

průměrná mzda

Pane poslanče, chcete, aby minimální mzda plnila svou pozitivní roli, a tudíž by měla podle Vás dosahovat zhruba úrovně 40% průměrné mzdy v zemi, což zní velmi hezky. Mohu se však zeptat, jakou mzdu považujete za průměrnou? Poslední co jsem zaslechl, bylo něco kolem 24.000, což ale považuji za nesmysl.

jalesce
Občan jalesce má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

Studenti parazitují?

Veřejné prohlášení prezidenta Klause, že bezplatné studium na vysokých školách považuje za "parazitování studentů na zbytku naší společnosti", beru jako neetický a zcela nepřijatelný útok hlavy státu na studenty a na ústavní pořádek ČR.

Jakub Ježek
Ing. Pavel Uhlíř
Mgr. Hynek Fajmon
Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš odpověděl na dotaz

Koaliční kazajka a kultura

Hlavní problém vidím spíše v tom, jaké zadání nový ministr kultury dostane od současné koalice.  Obrovským politickým problémem je řešení otázky tzv. církevních restitucí. Ten ministr který po 20letech konečně prosadí restituce (ve skutečnosti je o politické narovnání státu s katolickou církví) bude nést opravdu sporné vavříny. To ať z

Novák
Občan Novák má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

buxus
Občan buxus má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

MarekMilata
Občan MarekMilata má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jaroslav Kubera
Jaroslav Kubera byl položen dotaz

muslimové v ČR

Lukáš Větrovec ve svém kázání dne 2. 12. 2011 v brněnské mešitě mimo jiné pravil: "Soudný den nenastoupí, dokud muslimové nepovedou válku proti Židům. Muslimové je budou zabíjet tak, že se zbývající Židé budou schovávat za balvany a stromy. A pak kámen nebo strom promluví: Muslime, služebniče boží, tam za mnou je Žid, přijď a zabij ho." Mohu se zep

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.

EU

Pane předsedo mohu se zeptat jak dopadl kongres Evropské lidové strany v Marseille, jenž usiluje o řešení naléhavých problémů okolo eura a evropské integrace, a kterého jste se zúčastnil?

katynka
Občan katynka má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

TOP 09
TOP 09 vložil nový článek

Langšádlová (TOP 09): Občanství vs. rodný list

Dnešní demokratická společnost stojí na dvou pilířích. Na straně jedné je to právní řád, na straně druhé společně sdílené hodnoty. Jednou z těch nejzákladnějších je přitom vztah solidarity napříč generacemi.

iveta Dubinova
Občan iveta Dubinova má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Česká strana sociálně demokratická
Mgr. Helena Langšádlová
malesten
Občan malesten má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Ing. Jiří Paroubek
Ing. Karel Březina
Ing. Karel Březina byl položen dotaz

Volba ČSSD v Praze

Pane Březino, dá se interpretovat, že jste prohrál boj o šéfa ČSSD v Praze? Nebo si to mylně interpretuji, protože potom, co odešel pan Hulinský, jste mi přišel jako nejlepší adept Vy!