„Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko

01.10.2024 10:44 | Komerční článek

Už příští týden se sejdou čeští účinkující v hotelu Element na Lipensku na půlkulatém 5. ročníku benefičního projektu „Jedeme dál…“ jižní Čechy. Pokud to počasí dovolí, tak interprety čeká výjezd lanovkou na Stezka korunami stromů, výšlap na tuto rozhlednu, sjezd z vyhlídky dolů tubusem a zasloužené občerstvení. Poté se zpěváci svezou dolů k hotelu Element na koloběžkách a pokud to čas dovolí, tak zažijí navíc jízdu na bobové dráze, která je hned poblíž.

„Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko
Foto: Martin France
Popisek: Martin France a Maja Rose

A hned po těchto adrenalinových zážitcích se všichni zúčastnění musí přesunout na zvukové zkoušky k hotelu Element k večernímu koncertu „Jedeme dál…“, kde zazpívají pro všechny příchozí diváky zdarma.

A koho že na koncertu ve středu 9. října 2024 od 17.00 hodin na náměstíčku před hotelem Element uvidíte a uslyšíte? Dorazí například herec a zpěvák Petr Batěk, kterého v současné době můžete vidět například v televizním seriálu Duch, rockový muzikant a písničkář Jan Vytásek, místní jihočeská zpěvačka z Prachatic, která v současné době bojuje v televizní soutěži Československo má talent Maja Rose, zpěvačka a marketingová ředitelka společnosti Dermacol Jarmila Zedníková, slovenská zpěvačka, písničkářka a muzikálová herečka Lucia Šoralová a též manželka známého hudebníka Ondřeje Soukupa a už každoročně přítomný zpěvák, herec a producent Martin France, kterého teď začínají zaměstnávat přípravy na muzikálovou show „Pink Cadillac“ Pomáda show, která se uskuteční 8. února 2025 v O2 Universum v Praze a to v produkci moderátora Českého rozhlasu Dvojka Martina Hrdinky jako vzpomínka na tento muzikál, který se hrál před 25 lety v pražské Goja Music Hall.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Jak dlouho budete fungovat koalice SPOLU?

Nemyslíte, že kdybyste kandidovali sami jako ODS mohli byste být mnohem úspěšnější? Kuba kandidoval za ODS a uspěl mnohem lépe než ten váš slepenec. Já jsem ochoten volit ODS, ale ne topku a lidovce a určitě nejsem sám, vždyť jste oslabili nejen teď, ale i třeba v evropských volbách.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Celní správa: Celníci doměřili obchodní společnosti clo ve výši téměř 2,9 milionu korun

13:28 Celní správa: Celníci doměřili obchodní společnosti clo ve výši téměř 2,9 milionu korun

K úhradě uniklého cla vyzvali v minulých dnech hradečtí celníci obchodní společnost z Královéhradeck…