Plzeňský Prazdroj: Nepasterizované G nabízí ojedinělý chuťový zážitek

06.03.2013 8:40 | Zprávy

Plzeňský pivovar Gambrinus se rozhodl rozšířit své portfolio.

Plzeňský Prazdroj: Nepasterizované G nabízí ojedinělý chuťový zážitek
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Milovníkům českého piva nabídne Nepasterizované G, pivo s výraznou svěží chutí. Té dosahuje zejména díky speciálnímu procesu mikrofiltrace. Čeští pivaři si mohou objednat čepovaný Nepasterizovaný G již od 4. března. Bude pouze čepovaný a k dostání bude ve více než 1 000 vybraných restaurací a hospod.

Nepasterizované G, pivo plné života

Nepasterizované G je vařeno plzeňskými sládky z kvalitních přírodních surovin podle tradiční plzeňské receptury. Není ovlivněno pasterizací a díky šetrnému zpracování ve finální části procesem mikrofiltrace si uchovává výraznější chuť, vůni a křišťálovou jiskrnost českého piva. Pivaři si ho vychutnají ve více než 1 000 vybraných restauracích a hospodách. „Variantu v lahvích nechystáme,“ oznamuje Vojtěch Homolka, obchodní sládek značky Gambrinus a uvádí důvod: „Chceme, aby lidé v našich hospodách dostali něco výjimečného, co se jinde nedá sehnat. Proto jsme připravili Nepasterizované G právě tímto způsobem. V kombinaci s perfektním načepováním tohoto piva o správné teplotě do speciální sklenice, která svým klasickým tvarem podporuje trvanlivost a krásu pivní pěny, nabídneme pivním fajnšmekrům ojedinělý zážitek, živé pivo, které znalec ocení.“ A s úsměvem dodal: „Jsem přesvědčen, že v našich hospodách bude teď stále častěji znít hrabalovské ,Pane vrchní, panenkomarjá, co mi to nesete v půllitru za krásu.‘“

Napasterizované G je České pivo

Stejně jako další varianty značky Gambrinus i Nepasterizované G je nositelem prestižního chráněného zeměpisného označení České pivo. Spotřebitelé tak mají jistotu, že takto označené produkty jsou skutečně českým pivem vyráběným z kvalitních českých surovin, v České republice a dle tradičních postupů vaření.

Českých pivařů v hospodách stále ubývá

Jedním z důvodů uvedení piva Nepasterizované G na trh je pokles návštěvnosti v restauracích a touha návštěvníků po něčem výjimečném, co jinde nedostanou. Vyplývá to z rozsáhlého průzkumu, který značka Gambrinus před uvedením novinky na trh realizovala. Téměř pětina (16 %) z dotázaných nenavštívila v loňském roce za poslední tři měsíce žádnou gastronomickou provozovnu. 35 % z těch, co navštívili tyto podniky, odpovědělo, že do nich chodí méně než před dvěma či třemi roky. Nejčastěji tak tráví čas raději doma. V posledních třech měsících loňského roku vyzkoušelo nějakou pivní novinku 47 % dotázaných, což je mnohem více než u lihovin (13 %) či nealko nápojů (22 %).

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Budoucnost

Vážený pane Bartoši, dokázal jste nevídané a podle mě jste jeden z nejlepších politiků u nás. Zajímalo by mě, co máte v plánu dál? Funkci předsedy jste složil. Zůstanete ale i nadále v politice? A neuvažoval jste o kandidatuře na prezidenta?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Radní projednali a odsouhlasili návrh rozpočtu hl. m. Prahy na rok 2025

22:28 MHMP: Radní projednali a odsouhlasili návrh rozpočtu hl. m. Prahy na rok 2025

Hlavní město má v příštím roce hospodařit v rámci rozpočtu s objemem příjmů ve výši 110,92 miliardy …