„On do tebe kamenem, ty do něj dvěma.“ Řeči o smíru vyhrotil přední TOPkař

16.07.2024 15:47 | Monitoring

Novinář Marek Wollner se rozepsal na sociálních sítích o tom, jaký druh smíru se mu zdá poněkud ujetý. Do diskuse se zapojil mimo jiné i Igor Adamovič z TOP 09, který si ke svému komentáři vypůjčil i Starý zákon.

„On do tebe kamenem, ty do něj dvěma.“ Řeči o smíru vyhrotil přední TOPkař
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čekání na výsledky senátních a komunálních voleb ve volebním štábu TOP 09

„Za ruskou agresi může Ukrajina, za střelbu na Fica opozice, za útok na fildě Rakušan, za pokus o atentát na Trumpa liberalismus. My vám budeme nasazovat psí hlavu a vy už proti tomu neprotestujte, nebo bude hůř. Tento způsob smíru zdá se mi poněkud ujetý,“ okomentoval současné dění někdejší moderátor Reportérů ČT, novinář Marek Wollner.

„Však na něj nepřistupujme!“ zareagoval politolog Miloš Gregor.

„Naše rodina se v tomto po generace drží striktně Starého zákona. Místo ‚on do tebe kamenem, ty do něj chlebem‘ hlásáme ‚on do tebe kamenem, ty do něj dvěma většíma‘. Neprospívá to možná pověsti katolíka, ale následky, ty jsou k nezaplacení!“ okomentoval to také předseda místní organizace TOP 09 Karlovy Vary Igor Adamovič.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Garance státu

Neměl by kromě cen energií, stát garantovat lidem hlavně dostupné bydlení a taky ceny potravin? Máte dojem, že to tato vláda dělá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Budu upřímmný, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNechtík , 16.07.2024 16:11:06
nějak moc tento článek nechápu. Nevím co tím chtěl autor říci. Wollner si stěžuje nebo pouze konstatuje fakta. Nebo si myslí, že to není pravda? Opozice nikomu nic nenasazuje, to dělají média jako ČT, kde Wollner dříve pracoval nebo Fórum24 kde pracuje nyní. Wollnere proč se střílí na politiky z druhého tábora než ten co zastupujete Vy? Ukrajina spolu se Západem vyprovokovala vstup ruských vojsk na Ukrajinu, stačí jen sledovat co vše se před tím odehrálo včetně podvodů a porušování slibů ze stran jak Ukrajiny tak i Západu vůči Rusku. Jak můžete, Wollnere, dělat novinařinu když popíráte realitu a fakta? No Vy novinařinu neděláte, Vy děláte politiku!!!

|  10 |  0

Další články z rubriky

„Jestli ty volby nezajistíte, já je napadnu.“ Šlachta pohrozil Pekarové

22:08 „Jestli ty volby nezajistíte, já je napadnu.“ Šlachta pohrozil Pekarové

V pátek a v sobotu Česko čekají krajské a senátní volby. Jak budou vypadat v zasažených regionech a …