Hned zkraje se řešila slova odboráře Dufka o očistném krachu restaurací. "Mně to připadá jako úplná zhovadilost. Takové prohlášení v takové době, nezakládající se na čemkoliv rozumném, mi připadá jako z jiné planety, pro mě je to úplně nepochopitelné," komentoval odborářův výstup na CNN Prima News, kterého se také zúčastnil. Na Xaverův dotaz doplnil, že se po natáčení s Dufkem nebavill. "Myslím, že je lepší, že jsme to neudělali," naznačil restauratér.
Dále se trefoval do Dufkových statistik, tedy že je v Česku 40 tisíc restaurací, ve kterých pracuje 80 tisíc lidí. Pohlreichovi se nezdálo, že by restaurace či hospoda mohla fungovat s dvěma zaměstnanci, jak vychází z tohoto průměru.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
koronavirus
Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.
Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.
autor: kas