Pavel Šafr o Babišovi: Slovenské hovado

13.12.2019 12:59 | Zprávy

„Urputné hovado,“ tak premiér Andrej Babiš sám sebe nově nazývá v příspěvcích na svém facebookovém profilu. U Šafra se proto pustili do rozboru, zda na něj takové označení opravdu sedí. Mimo jiné považují takové přízvisko doslova za majstrštyk politického marketingu, jenž bude oceněn a volební preference hnutí ANO půjdou strmě nahoru.

Pavel Šafr o Babišovi: Slovenské hovado
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfredaktor Fora24, Pavel Šafr

Když se předseda vlády nazval hovadem, rozhodl se šéfredaktor deníku Forum24.cz posoudit, zda to vskutku sedí. „Ty tuny nesmyslů a hloupostí, které každý den vypouští z úst, ukazují, že by toto sebepojmenování mohlo sedět. Jakákoli radost z Babišovy sebereflexe ale není namístě,“ píše Pavel Šafr.

Když tohle o sobě řekne majitel mediálního impéria a vládce komunikačních kanálů v naší zemi, tak to pro něj podle Šafra znamená jedině plus. „On, veliký pán, sám o sobě řekl, že je hovado. To znamená, že jeho volební preference půjdou strmě nahoru. Takový majstrštyk politického marketingu bude oceněn,“ zdůraznil s tím, že každé hovado se nyní může srovnávat s premiérem.

Dodává, že Babiš především trpí nemocí jménem egománie. „Babiš je absurdní egomaniak, který nás chce za každou cenu obšťastnit svojí přítomností. Nevydrží se radovat z nakradených peněz sám. Musí se s námi podělit o svoji velikost. Musí se utvrdit v tom, že to tu dobyl a vyhrál. Protože pro slovenské hovado je Praha velký cíl,“ nebere si s ministerským předsedou Šafr servítky.

„Dříve tvrdil, že jsme jeho firma. Dneska je už ale jasné, že jsme spíš jeho klinika. Staráme se tu o nemocného člověka. Jsme jeho zdravotní klauni. Andrej Babiš sám sebe označuje za hovado. Hovado chce být zdravé a silné. A navždy. Tak čestný titul si ale nezaslouží. A navždy tu nebude,“ shrnul Šafr na závěr.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klaus, Milei, Peterson. Vyšel klíčový text o budoucnosti Západu

20:10 Klaus, Milei, Peterson. Vyšel klíčový text o budoucnosti Západu

Deklarace o západní civilizaci („Western Civilization Declaration“), zveřejněná 1. října, varuje pře…