Ukrajinský premiér v Praze? Já znal dva. Haškovský humor je s válkou zpátky, všímá si Vyskočil

21.07.2024 5:48 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Moc se bavím, jak se sluníčkoví libtardi mohou opupínkovat z nové frakce Patrioti pro Evropu. A stejný kvikot spustili všichni chciválkové při Orbánově mírové cestě na Ukrajinu, do Moskvy i do Pekingu,“ říká herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil. Velmi jasně vysvětlil, jak vidí rozdíl mezi válkou a mírem. „Válka? Válka je přece zmar, oheň, bolest, hroby, mrtví a zmrzačení. Mír? To je rodina, děti, slunce, les a klid…,“ zaznělo mimo jiné. Zmínil také návrat haškovského humoru do Čech.

Ukrajinský premiér v Praze? Já znal dva. Haškovský humor je s válkou zpátky, všímá si Vyskočil
Foto: Hana Brožková
Popisek: Ivan Vyskočil

„Přišlo léto, je krásně, slunce svítí a je horko. Inu Léto, jak Léto má být. Ale je nějak až moc horko a také málo prší a v zimě nebyla skoro žádná zima a také téměř vůbec nebyl sníh, zkrátka tak, jak to pamatuji, když jsem byl ještě malý kluk,“ začíná dnešní Nedělní ráno herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil a vysvětluje.

„Musím mít přece nějaké stížnosti jako pravý Čech. Ale já jsem spokojený. Je to tak, jak má být a já do počasí Svatému Petrovi nebudu kecat! Tyhle řádky píši jenom proto, abych poskytl ,střelivo nějakému Mantylovi' a on mohl psát, jaký že to jsem zase nespokojený blbec,“ směje se herec a podotýká. „Tak počasí – to by šlo, ale to ostatní?“ A jde na témata, která ho v poslední době zaujala.

„Jako by nestačilo střílení na našeho bratrského premiéra Fica. Hned se vyskytl střelec na prezidenta Trumpa. Když teď napíšu, že pan Trump, tak i premiér Fico, si o to svojí rétorikou téměř říkali. Náhle se hodilo paní Pekari úsloví, že kdo seje vítr, sklízí bouři. Budu-li souznít s tímto skoro vládním názorem, budu jistě pochválen!“ pokyvuje hlavou Ivan Vyskočil a dodává.

„Ovšem, napíšu-li po svém, že zase někdo z fašistických, nenávistných libtardů, kterému ruplo v bedně a opět nesnesl jiný názor, budu mít zajisté u p. Rakušana další černou tečku. V jednom svém článku jsem užil toto přísloví v souvislosti s hloupou vládní propagandou nenávisti vůči Rusům. Jestlipak to po mě paní MPA neobšlehla?“ zamýšlí se Ivan Vyskočil.

Vrací se opět haškovský humor

„Českým lidem se opět vrací haškovský humor. Posílají si na internetu vtipné komentáře, jak se v Praze sešli dva ukrajinští premiéři. Ukrajinský premiér Šmyhal a ukrajinský premiér Piotr Fialenko-zvaný signalizační Nutella. Jen měli pana Šmyhalu upozornit, aby si při jednání raději držel kapsy, protože Fialenko nepříčetně lže. A jak známo, kdo lže – ten krade,“ míní herec a v podobném tónu pokračuje.

„Přišel mi i další krásný humorný příspěvek. Určitě jste zaznamenali reklamu, jak agent s povolením srovnávat, nabádá ke srovnání pojištění. A říká té slečně, kolik na tomto voze přeplácí. A ona oponuje, že ona ne, že to platí Filip. Asi její milenec. Krásná parafráze téhož mi přišla. Agent s povolením srovnávat říká naší válečnici Černochové: „Víte kolik přeplácíte na těch letadlech“?  A hodí sumu několika miliard. Na to mu odpovídá válečnická Mařena: „Mě to nevadí, to platí občani“! 

Kdy se už národe český chytíš za nos. Jasně oni to neplatí!! Ti dobytkové si nanejvýše přidají na platech, ale nás sedřou z kůže! (Jen tak mimochodem, už jste platili domovní daň???),“ ptá se herec a jde na další téma.

Sluničkoví libtardi a kvikot od chciválků

„Moc se bavím, jak se sluníčkoví libtardi mohou opupínkovat z nové frakce Patrioti pro Evropu. Poslanec Farský by kolem nich nejraději postavil neprodyšnou zeď. Nebavit se mezi sebou, to je dle něj to pravé!“ kroutí hlavou Ivan Vyskočil a podotýká. „Ale, poslouchat třeba i jiné názory, zvažovat, porovnávat, vybírat nejlepší, tomu se říká demokracie. Ale o tom nemá Farský ani páru,“ krčí rameny a dodává.

„A stejný kvikot spustili všichni chciválkové při Orbánově mírové cestě na Ukrajinu, do Moskvy i do Pekingu. To opravdu nechápu. Ať už si o EU myslím cokoliv, tak při našem předsednictví v této instituci, ten náš lokajský šašek Fiala neudělal vůbec nic, kromě úslužného srážení patiček. Ale maďarský premiér Orbán? Konečně někdo, kdo se snaží zamezit tomu hroznému a cynickému mrhání lidskými životy,“ nešetří slovy uznání herec. „Proboha? Odkdy je mír sprosté slovo??“ ptá se a vysvětluje.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: David Hora

Ing. Zbyněk Linhart byl položen dotaz

Zálohy pet láhví

Proč zavádět něco, když podle mě systém třídění odpadů u nás funguje dobře? A je to tak, že pet lahve budu muset vracet nesešlapané, což dělám, když je třídím? Protože jestli ano, tak netuším, kde je mám v malém bytě skladovat a běhat s každou petkou do obchodu je nesmysl. A to bude vykupovat každý ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Souhlas, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHans313 , 21.07.2024 10:12:17
Pane Vyskočile, držím vám palce, aby vám co nejdéle vydržela vaše snaha vynést na světlo i jiné než nyní nařízené nebo spíše důrazně doporučované názory na válku. Fascinuje mne, jak nyní milujeme Ukrajinu, přestože pro nás nikdy v minulosti nic moc neznamenala, nic moc pro nás neudělala, a jedinou "dobrou" vlastností a důvodem naší "lásky" je to, že je ve válce s Ruskem. Jsem zvědav, za jak dlouho procitneme a zjistíme, že uzavírat smlouvy s partnerem, který již delší dobu své vlastní smlouvy s jinými moc nedodržuje, a který je již více než z poloviny vlastněn západními firmami, není dobrý nápad. Ostatně stále nikdo neřekl, kdo bude platit případnou obnovu Ukrajiny našimi firmami po válce, které jednou určitě nějak skončí. Pan Fiala to určitě nebude.

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Mlčte, nemáte právo.“ Srbský politik se po setkání s Putinem vypořádal s EU

12:43 „Mlčte, nemáte právo.“ Srbský politik se po setkání s Putinem vypořádal s EU

Mluvčí EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Peter Stano kroutil hlavou nad tím, že se srbs…