Utajené očkování. A Válek chystá další akci. Doktorka volá k činu

22.11.2022 11:47 | Komentář

Ministr Válek pořádá v Praze unijní konferenci, jak budovat důvěru v očkování. Mezitím vakcinologická společnost vydala doporučení k očkování, které nesnese ani základní odborné standardy. Imunoložka a členka strany PRO Zuzana Krátká na akci k 17. listopadu upozornila na další vlnu snah o manipulaci s lidmi vyděšenými nákazou.

Utajené očkování. A Válek chystá další akci. Doktorka volá k činu
Foto: Hans Štembera
Popisek: RNDr. Zuzana Krátká, Ph.D., imunoložka

Přírodovědkyně Zuzana Krátká patří k těm, kteří dlouhodobě rozporují oficiální narativ boje s covidem a na základě statistických dat se snaží přinášet kvalifikovanou oponenturu. Díky tomu se například stala negativní hvězdou pořadu Newsroom ČT24.

K 17. listopadu si Zuzana Krátká připravila proslov pro společnost Charta 2022, která upozorňuje na omezení svobody, vyplývající ze zneužívání pandemických opatření.

„Je stále zřejmější, že vakcinace jako pravidelný zdroj zisku se velkým farmaceutickým firmám i všem zprostředkovatelům zalíbila natolik, že pro ně celá akce nekončí, a naopak vymýšlejí, jak tento zdroj příjmů udržet v chodu,“ varovala.

Jako důkaz vidí i konferenci expertů EU, kterou do Prahy svolal ministr Válek. Nese název „Budování důvěry veřejnosti jako cesta k přijetí vakcíny“ a účastnili se ji nejen experti na medicínu, ale třeba i na média.

Program konference podle Krátké ukazuje, že zde nejde jen o práci s popírači očkování. Tématem debaty má být například obnovení unijních covid pasů, které mají „usnadnit cestování“ nebo centralizovat na evropské úrovni sběr dat o všech očkováních.

„Experti zapomněli na to, že nejdůležitější pro to, aby jim lidé věřili, bylo lidem o očkování nelhat,“ připomíná Krátká. Jenže podobné úvahy ztracenou důvěru sotva vrátí. Krátká má navíc zkušenosti, že chování kolem covidu rozbilo důvěru i ohledně těch očkování, která byla předtím bez problémů akceptována. Setkává se prý už i s rodiči, kteří pochybují i o základním očkování pro děti. A to je medicínský průšvih.

Místo debat o budování důvěry by se mělo podle expertky diskutovat seriozně třeba o významu prodělání nemoci pro vznik imunity. Nebo o negativních důsledcích vakcíny. V Česku podle ní doposud nejsou publikována ani základní data, na jejichž základě by se tato seriozní debata dala vést. Ta bedlivě střeží profesor Dušek, fantom covidových let.

Dlouhá léta se věřilo tomu, že proces schvalování vakcín je fundovaný a vyjadřují se k němu experti z mnoha oborů. V časech covidu se bohužel ukázalo, že vakcinační doporučení má de facto pod palcem jedna osoba, profesor Chlíbek. Poslední doporučení z 8. 11. 2022 podle Krátké vzniklo bez konzultací s experty a řádného schválení členy vakcionologické společnosti. Toto doporučení je podle ní velmi podivné, není dokonce ani podepsané a neobsahuje odkazy na citované klinické studie.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

ČR je totálně zaneřáděná, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepepa ov , 22.11.2022 13:25:04
Nejdražší plyn, elektřina, voda, benzín, telefonní tarify, drogy, prostituce, vycvičování ukrajinských nacistů... Tato země je na odpis. K tomu ještě pazgřivci jako Válek svolávají Evropskou konferenci na očkování Pfizer svinstvem, když naletět na ten hnůj může jenom blázen bez vlastního rozumu. Kam jsme došli, kdo to ví, kdopak nám to odpoví...

|  7 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…